Kontakt oss

«Integritetsknappenes» funksjon på Sharps interaktive BIG PAD-skjermer

Med «integritetsknappene» på Sharps nye interaktive BIG PAD-skjermer kan brukeren umiddelbart skjule eller fryse skjermbildet og dermed få bedre kontroll og oversikt ved presentasjoner.

Sharp BIG PAD PN-60SC5, BIG PAD PN-70SC5 og BIG PAD PN-80SC5 er de nyeste tilskuddene i vårt voksende sortiment av interaktive skjermer for klasserom og møterom.

Alle skjermene har full HD-oppløsning (1920 x 1080 piksler) med lysstyrke på 350 candela, noe som sikrer at innholdet vil være fullstendig leselig også i svært kraftig opplyste rom. Dette bidrar til engasjerende skoletimer, møtesamarbeid og interaktive økter.

På et dynamisk møte vil presentatoren ofte bytte skjerminnhold, overlate kontrollen til en annen presentator eller stimulere tilhørerne til å fokusere på meningsutveksling med hverandre i stedet for å se på skjermen. Slik veksling eller overgang kan gjøres smidig og profesjonelt ved hjelp av knappene for frysing og mørklegging av bildet på forsiden av BIG PAD-skjermen, som gir presentatoren bedre kontroll over innholdet.

Ved å trykke på mørkleggingsknappen kan læreren for eksempel overføre elevenes oppmerksomhet tilbake til arbeidet de skal gjøre. Bakgrunnslyset i skjermen blir da umiddelbart slått av uten at selve skjermen slås av.

Når du trykker på knappen en gang til, vises skjerminnholdet igjen. Dette er betydelig smidigere og raskere enn å slå av skjermen og så slå den på igjen.

Skjermen har også en bildefrysingsknapp som presentatoren kan trykke på for å fryse bildet som vises, og deretter fortsette å arbeide på en tilkoblet enhet i fred og ro uten at tilhørerne blir distrahert.

Presentatoren kan med andre ord fortsette å arbeide på den enheten som er koblet til BIG PAD-skjermen uten at skjerminnholdet oppdateres. Det som vises på skjermen, er fryst. Dette er veldig praktisk i mange undervisnings- eller opplæringsmiljøer der læreren trenger å arbeide for seg selv, samtidig som viktig innhold fortsatt vises på skjermen.

Vil du ha mer informasjon om integritetsfunksjonene på Sharps interaktive BIG PAD-skjermer PN-60SC5, PN-70SC5 og BIG PAD PN-80SC5, eller om hvordan de kan forbedre samarbeidet på din skole eller arbeidsplass? Kontakt oss for en demonstrasjon.

 

 

Kontakt

STEFAN LÖGDBERG
Nordic Commercial Director
stefan.logdberg@sharp.eu

Social