Kontakt oss

Tips for raskere utskrift og dokumentdeling

Se hvordan produktiviteten på kontoret kan økes ved hjelp av tipsene nedenfor for raskere utskrift og deling av dokumenter.

Sharps ambisjon er å forbedre rutinene på kontoret ved hjelp av brukervennlige og raske produkter som kan kommunisere med hverandre og hjelpe mennesker å arbeide smartere. Vi er eksperter på kontinuerlig forbedring av produktene våre fordi vi lytter til brukernes behov. Vi intervjuet nylig over 6000 europeiske kontorarbeidere om den teknologien de bruker i arbeidet, og hvordan den av og til skaper problemer.

Vi oppdaget at gjennomsnittsarbeideren sløser bort 19 arbeidsdager hvert år på grunn av langsom eller lite effektiv teknologi. De problemene som var de største tidstyvene var langsom oppvarming av skrivere, inkonsekvent fillagring og dårlig dokumenthåndtering.

I gjennomsnitt blir det brukt 12 minutter og 51 sekunder per dag på å søke etter dokumenter og 9 minutter og 22 sekunder på å søke etter bilder på serveren. Det sløses litt mindre tid på utskrift: 6 minutter og 25 sekunder brukes på å vente på oppvarming av skriveren, og i tillegg brukes 8 minutter og 46 sekunder på å vente på utskrift av dokumenter.

Summen av dette blir svimlende 13 timer per måned som hver europeiske kontormedarbeider sløser bort bare på dokumentsøk og venting på skrivere.

Med dette i tankene ba vi tidsplanleggingseksperten Clare Evans (forfatter av bestselgeren ”Time Management for Dummies”) å gi oss noen tips og råd som kan tilpasses på alle kontorer. Disse tipsene har vi samlet i faktabladet  Hvordan du tar tilbake de 19 dagene som sløses bort av alle på kontoret hvert år, som kan lastes ned kostnadsfritt.

Raskere utskrifter

Sharp utvikler tidsbesparende funksjoner til maskinene sine. Våre nyeste MX‑multifunksjonssystemer inneholder en mengde funksjoner som forbedrer arbeidsflyten, optimaliserer personalets produktivitet og øker bedriftens lønnsomhet. Blant disse kan vi nevne bevegelsessensoren som begynner å varme opp skriveren når du nærmer deg, og direkte Office-utskrift som gir mulighet for å skrive ut direkte fra en USB-minneenhet.

Sharpdesk Mobile-appen gir enda mer fleksibilitet med trådløs utskrift fra telefon eller nettbrett på et multifunksjonssystem som støtter denne funksjonen, uten at du trenger å logge deg på nettverket eller vente på at datamaskinen skal starte opp.

Forbedret dokumenthåndtering

Deling av filer med kolleger er veldig vanlig og forekommer innenfor alle typer bedrifter. Dette kan imidlertid føre til mange ulike problemer, for eksempel at du må be en kollega om å sende deg en fil på e-post, eller at du må overvåke de siste endringene i et dokument, noe som ofte tar mye tid.

Bruk av en skybasert fillagrings- og fildelingstjeneste til lagring av filer er en effektiv måte å redusere tiden som sløses bort i slike situasjoner.

Med våre smidige skybaserte dokumenthåndteringssystemer kan digitale filer lagres direkte i skyen, og dokumenter kan skannes inn fra Sharps multifunksjonssystemer. Dokumentene kan indekseres og blir enkle å finne via fritekstsøk eller enkle strukturer. Det gjør at brukerne, uansett hvor de befinner seg, alltid lett kan finne den nyeste versjonen, og all informasjon er samlet på et sikkert og tilgjengelig sted.

På nettsiden Unlock finner du enda flere tips om tidsplanlegging for kontoret.

Kontakt

STEFAN LÖGDBERG
Nordic Commercial Director
stefan.logdberg@sharp.eu

Social