Kontakt oss

Dekker behovene til vertikale markeder

Sharp er kjent for små kontorskrivere og energisparende bedriftsskrivere, men visste du at løsningene våre strekker seg utover spekteret av bedriftsskrivere, slik at vi også dekker behovene i vertikale markeder?

Sharp dekker behovet uansett spesialitet, enten det er for offentlige avdelinger, juridiske og finansielle firmaer, utdanningsinstitusjoner, reiselivsbransjen, helsesektoren eller andre.

I sortimentet vårt har vi også høytpresterende multifunksjonsmaskiner (MFP-er) som skriver i svart-hvitt og i farger, raske og allsidige storformatskrivere og en rekke programvareløsninger og administrasjonsløsninger som fremmer effektivitet og produktivitet på alle arbeidsplasser. Her er noen få eksempler:

 • Lokale og sentrale myndigheter

  Sharps pålitelige utskriftsteknologi har gjort det mulig å skrive ut materiale i høy kvalitet med fullkommen sikkerhet. Våre storformatskrivere og multifunksjonsmaskiner gjør det enkelt å lage en rekke dokumenter og fullstendig ferdigstilte hefter i mengder som ellers ville krevd kommersielle skrivere hos tredjepart.

 • Utdanning

  Skoler, høyskoler og andre utdanningsinstitusjoner som ønsker rimelig utskrift med gode miljøhensyn, topp sikkerhet og enkel dokumentbehandling, vil finne dette hos Sharp. Flere av våre bedriftsskrivere, storformatskrivere, og til og med våre svært rimelige små kontorskrivere, er populære i utdanningssektoren.

 • Jus og finans

  Advokatfirmaer og finansielle organisasjoner vil sette pris på hvor enkelt våre bedriftsskrivere og multifunksjonsmaskiner kan brukes til å opprette og administrere konfidensielle dokumenter med kontrollerbare revisjonsspor. Dessuten kan du slette alle dataspor fra maskinen når den skal byttes ut.

 • Helsevesen

  Kostnad og sikkerhet er kanskje viktigere i helsesektoren enn i noen andre vertikale markeder. Derfor har vi utviklet en rekke bedriftsskrivere, multifunksjonsmaskiner og storformatskrivere med konkurransedyktige kostnader per side og noen av bransjens tøffeste sikkerhetstiltak.

 • Reiseliv

  Vi forstår den hektiske og travle hverdagen i reiselivsbransjen og det presset som legges på hoteller, hvor renommé er alt og man kun får én sjanse til å gjøre ting riktig.

  Du kan nå imponere gjestene ved å bruke Sharps multifunksjonsmaskiner som gjør det enkelt å skanne og sende dokumenter på e-post, sende og motta faks og skrive ut informasjon, plakater og til og med stilige menyer i høy kvalitet. I tillegg har vi en rekke brukervennlige funksjoner på storformatskriverne våre som gjør at du kan produsere innbydende materiell i høy kvalitet i løpet av sekunder.

 • Bedrift

  Bedrifter og arbeidsgrupper kan stole på Sharps multifunksjonsmaskiner når de skal lage rapporter, publisere brosjyrer og lage profesjonelle presentasjoner av høy kvalitet. Multifunksjonsmaskiner er en naturlig kobling mellom informasjon og bruk. Dette er grunnen til at Sharp tilbyr en omfattende sikkerhetsprogramserie som er utformet for å gi kundene en skalerbar tilnærming for å sikre konfidensiell informasjon. Sharp kjenner til kravene som bedriftene stiller. Derfor kombinerer Sharp en innledende kryptering med flere overskrivinger av data. Dette gir et høyere sikkerhetsnivå enn  mange prosesser som for tiden brukes av andre fabrikanter.