Kontakt oss

Vertikale markeder

Det er avgjørende å velge riktig LCD-skjerm. Hver gang noen ser på den – uansett om det er kunder, kolleger eller konferansedeltakere – skaper digital skilting et virkningsfullt og varig inntrykk.

Vårt utvalg av kommersielle skjermer og skjermer for digital skilting innbefatter skjermer til en rekke spesialbruksområder. På styrerom, store møterom og klasserom gjør for eksempel de interaktive tavlene BIG PAD det enkelt å formidle komplekse emner og fremme samarbeid og gruppedeltakelse.

For butikkområder vil 4K-skjermene formidle budskapet med imponerende klarhet, som fanger oppmerksomhet og gjør at folk stopper opp og følger med.

På offentlige arrangementer, utstillingslokaler, varemesser, demonstrasjoner og lobbyer, er corporate skilting-løsninger ideelle for markedsføring og gjentakende videoer som både informerer og underholder.

Uansett hva du ser etter, fra rimelige LCD-skjermer for korte avstander og helt til imponerende og slående 4K-skjerm vegger, har Sharp en digital skilt-løsning som virkelig gir et godt førsteinntrykk.

 • Utdanning

  Skap og vedlikehold forbedrede læremiljøer på tvers av hele utdannelsesektoren. I barne- og ungdomsskolen, videregående, høyskoler og universiteter og videreutdanning, bedrifts- og voksenopplæring kan  muligheten for å optimalisere engasjementet og stimulere studentene realiseres med våre innovative profesjonelle displayer. I tillegg til kombinasjonen av avanserte høyoppløselige og berøringskjermteknologier med evne til integrasjon gjennom trådløs forbindelse til andre apparater sørger Sharps ekspertise og forståelse for at disse avanserte fordelene er intuitive og enkle å bruke slik at lærerne kan fokusere på kunnskapsformidling og ikke på teknologi.

  Gi kunnskapsformidling liv for alle aldersgrupper med stimulerende og engasjerende visuell informasjon. Lærere og elever kan samarbeide og nyte en mer produktiv læringsprosess opplevd med interaktivitet muliggjort av Sharps BIG PAD.

  Videreutdanning

  Skap og lever engasjerende interaktive presentasjoner ved å kunne skrive direkte på skjermen og dermed øke forståelsen for materialet og stimulere til samarbeid mellom studenter og de profesjonelle lærekreftene for dermed å skape en mer fordypende læreopplevelse. Bruk Sharp profesjonelle displayer i foyere, resepsjoner og andre fellesområder for å sikre at alle studenter er kjent med viktig informasjon og beskjeder.

  Opplæringssentre

  Ønsk delegater velkommen til firma- og voksenopplæring og gi relevant informasjon med effektiv og godt synlig digitalskilting i resepsjonsområdene. Optimaliser deres engasjement og interaksjon med forelesere og instruktører med Sharps BIG PAD interaktive displayer, berøringsmonitorer og innovative Sharp programvare som muliggjør forbedrede presentasjoner, samarbeid og deling.

  Case-studie: Caister School

 • Møterom for kontor

  Behovet for å skape et positivt og varig inntrykk i den stadig mer  konkurranseutsatte bedriftsverdenen har aldri vært større. Sharps klasseledende innovasjoner og ekspertise lar organisasjonene trekker fordeler fra nye standarder for presentasjonsteknikk og display. Fra å skape et minnerikt og storslagent velkommen i et resepsjonsområde, gjennom mulighetene for interaktive møterom og videokonferanser, til muligheten for å kunne vise og arbeide med komplekse og detaljerte finansielle data på ultrahøyoppløselige monitorer, er det ingen grense for de bidrag Sharp Visual Solutions kan gi i bedriftenes arbeidsmiljøer.

  Møterom og styrerom

  Stimulerende nye nivåer for engasjement og interaksjon innen presentasjoner og videokonferanser med Sharp BIG PAD interaktive monitorer i storformat. BIG PAD kombinerer effekten til et display med notater skrevet direkte på skjermen for å skape en totalløsning for presentasjonen. Bruk Sharps Touch Display Link-programvare for å gi deltagerne mulighet til å dele informasjon og samarbeide mellom BIG PAD og mobile apparater eller installer en 20-tommers monitor med BIG PAD som gir mer fleksibilitet i presentasjonsmetodene.

  Office

  Gjør resepsjonsområdene om til minnerike og dynamiske miljøer for å forsterke organisasjonens troverdighet og image. Kombiner videoveggdisplayer med høy oppløsning for å forsterke førsteinntrykket og vise selskapets akkreditiver, med individuelle digitale display som kommuniserer personlig hilsener til besøkende for å etablere en profesjonell men vennlig imøtekommende tone.

  Finans

  Muliggjøre maksimum tydelighet for detaljert informasjon i "trading room"-miljøer ved å bruke våre ultrahøyoppløselige displayer, enten hver for seg eller i flere sammensatte konfigurasjoner. Gir forbedret produktivitet og plassutnyttelse i skrivebordscenarioer når det arbeides med omfattende og komplekse data.

  Case-studie - BMW

 • Detaljhandel og skilting

  Stimuler trafikk og oppnå dramatisk forbedring av butikkens appell med Sharps virkningsfulle profesjonelle displayer for å optimalisere varemerkeidentitet og gjenkjennelse i travle detaljistmiljøer. Vår ekspertise kan bidra til å forsterke troverdighet ved å skape minnerike butikkmiljøer, muliggjøre kommunikasjon av sesongpregede, taktiske og salgsfremmende budskap i forretningen, og introdusere innovative nye måter å optimalisere kontakt med kundene og stimulere inkrementelt salg.

  I selv de mest utfordrende og konkurranseutsatte miljøer for detaljhandel kan Sharps ekspertise og innovasjoner alltid levere en løsning som vil gjøre et varig inntrykk på kunder og andre besøkende.

  Skilting i detaljisthandel

  Kombiner våre ultraslanke høyoppløselige skjermer, tilgjengelig i størrelser opp til 90 tommer, til å skape iøynefallende profesjonelle displayer som fanger fantasien, forsterker varemerkeappellen og skaper et uforglemmelig butikkmiljø. Våre monitorer med høy lysstyrke muliggjør tydelige butikkfronter og vindusutstillinger, samtidig som sesongpregede, taktiske og salgsfremmende budskap kan styres gjennom sentralt kontrollerte datamaskiner ved bruk av Sharps digitale skiltprogramvare - Digital Signage Software. Sharps digitale displayer er spesielt utviklet for å brukes i både stående og liggende orientering for å optimalisere direkte kommunikasjon med kunden  i forretningen.

  Diskesalg

  Våre innovative berøringsmonitorer muliggjør interaktive demonstrasjoner og høyeffektiv deling av digitale data eller informasjon på en "en-til-en"-basis for å maksimere kundeengasjement og øke potensialet for å konvertere interesse til salg.

  Kiosk

  Sharps teknologi for berøringsskjermer i faste kiosker eller salgsterminaler kan levere ytterligere kundeinteraktivitet og sørge for søk- og kjøpmuligheter uten behov for medvirkning fra ansatte.

  Case-studie - Furla

  Case Study City Gross

 • Fritidsaktiviteter og muséer

  Forbedre fritidsmiljøene og forsterk underholdningsaspektene over et bredt spekter av disse dynamiske og meget konkurranseutsatte bransjene. Maksimer appetittappellen  i restauranter med høyoppløselige displayer, del flere videoer eller aktiv programmer i barer, klubber og helsestudioer vil appellere til alle kundene samtidig, skap unike og minnerike opplevelser i hotellresepsjoner og lobbyområder for å forsterke kvalitetstroverdighet og differensiering.

  Gjør statiske utstillinger og museumsmontere om til engasjerende og interaktive opplevelser ved bruk av berøringsskjermteknologi og videodisplay.

  Sharp forstår behovet for å optimalisere hver enkelt kundes opplevelse og alltid forplikte sin ekspertise til å utnytte hver enkelt og hver eneste mulighet.

  Restauranter og barer

  Skap tiltrekkende og minnerike underholdningsmiljøer med flere skjermer som viser aktivitetsprogrammer eller videoer på våre høyoppløselige displayer. Lanser effektiv kommunikasjon av menyer, priser eller tilbud med våre digitale skilter, eller lanser en ny måte å bestille på, med interaktive berøringsskjermer i bordplaten.

  Hoteller

  Gjør et uforglemmelig førsteinntrykk og sørg for et varmt velkommen i resepsjonsområdene med våre storformatdisplayer, og kommuniser viktig gjesteinformasjon dag og natt på skjermer som er utviklet for døgnkontinuerlig bruk.

  Utstillinger og muséer

  Maksimer takknemligheten for og samspillet med utstillingselementene med våre ultrahøyoppløselige skjermer som gjør det mulig nyte nærbildekontakt med de minste detaljene, mens Sharps monitorer med berøringsskjerm muliggjør studier av presis valgte områder som er av spesiell interesse for den enkelte besøkende.

  Case-studie - Photographers Gallery

 • CAD og design

  Vi er stolte over vår forpliktelse til å levere fremragende løsninger og at innovasjonene innfrir kravene fra profesjonelle designere for hvem monitorene er et viktig verktøy for leveringen av deres løsninger. Våre ultra høyoppløselige IGZO-monitorer leverer absolutt bildekvalitet og nøyaktig gjengivelse av de fineste detaljene, inklusive eksepsjonell fargepresisjon. Samtidig gjør Sharps berøringsskjermteknologi det mulig for profesjonelle CAD- designere, kreative og grafikere og utviklere av videospill å samspille direkte med bildene på en eksepsjonell detaljrik måte for å sikre total presisjon, enten et arbeides med mus eller stylus.

 • Transportinfrastruktur

  Kommuniserer klart essensiell informasjon til publikum i selv de fysisk mest krevende miljøene. Ved å forstå de unike utfordringene med døgnbasert drift på steder med høye nivåer av støv, vibrasjoner og temperaturvariasjoner leverer Sharps ekspertise absolutt slitestyrke og driftssikkerhet. Takket være vår forpliktelse om å levere innovative og fremragende produkter og tjenester kan vi levere høyoppløselig LED-lys i store skjermformater opp til 90 tommer for å sikre lesbarhet av komplekse og kontinuerlig endrede detaljer i kraftig lys eller dagslysmiljøer, alt spesifikt utviklet for å muliggjøre liggende eller stående installasjon.

  Digital skilting

  Maksimer omsetning og engasjement med massepublikum i områder med tett persontrafikk med Sharps klasseledende digitalskilting, spesielt utviklet for å levere den holdbarheten som kreves i slike krevende omgivelser.

 • Utleie og staging

  Oppnå resultater med  styrke gjennom størrelse, med dramatiske og  iøynefallende storformat videovegger. Skap et kraftig og minnerikt visuelt fokuspunkt på arrangementer av alle størrelser med fleksibel modulær videoveggteknologi. Våre innovative skjermer med ultratynne rammer kan brukes modulært til å dekke de eksakte kravene for ethvert arrangement med individuelle display med opptil 90-tommers skjermstørrelse og flere lysstyrkemodus, der bildeskarpheten alltid vil være optimalisert under alle forhold.

  Enten det er en konsert, en utstilling, et firmaarrangement eller omgivelsesskilting på en sportsarena, på permanent eller midlertidig basis, kan Sharps ekspertise gi trygghet for at dere skaper et positivt og varig inntrykk hos publikum av alle størrelser.

 • Helsetjeneste

  Når absolutt nøyaktighet og visuell skarphet ikke bare er ønskelig men helt avgjørende, kan Sharp levere ekspertisen og de klasseledende innovative løsningene. Interaktiv storformat berøringsskjermteknologi og ultrahøyoppløselige skjermer bringer helt avgjørende nivåer av detaljrikdom til medisinsk opplæring, mens pasientkonsultasjoner hos fastlege, konsulenter og tannlegetjenesten kan forbedres gjennom deling av nøkkelinformasjon med perfekt detaljvisning. Vår teknologi kan bidra til å etablere et tillitsskapende miljø og muliggjøre kommunikasjon av praktiske eller kommersielle meldinger som kan omdanne et venteværelse til et positivt og komfortabelt område for pasientene.

  Medisinsk opplæring

  Vår ultrahøyoppløselige bildekvalitet gir nøyaktig gjengivelse av de minste vitale detaljer, mens Sharps BIG PAD storformat og interaktive displayer med en spesiell programvare gjør det mulig å skrive direkte på skjermen. Dette gir et fleksibelt, fullt ut interaktivt og engasjerende læreverktøy.

  Pasientkonsultasjon

  Forbedrer de direkte konsultasjonene med pasienten med mulighet for å gjennomgå bilder, testresultater, skanninger,  behandlinger og annen visuell informasjon med Sharps ultrahøyoppløselige teknologi og kunne skrive direkte på skjermen.

  Venteromskilting

  Skap et positivt og beroligende miljø med Sharps innovative displayer som muliggjør formidling av klar og relevant informasjon. Dette kan gi ventende pasienter underholdning og skape ytterligere omsetning gjennom relevante kommersielle meldinger.

  DICOM Imaging

  Enkel gjennomgang av DICOM Imaging for medisinsk bruk og innen helsevesenet med de nyeste BIG PAD-produktene, som har innebygd emuleringsmodus for DICOM.

 • Kringkasting og postproduksjon

  Vår forpliktelse til fremragende og innovative produkter gjenspeiles i den grad Sharps løsninger møter tillit i den teknisk krevende profesjonelle kringkastings- og videoproduksjonsindustrien, enten de befinner seg i et studio, på uteopptak eller i de høyt spesialiserte postoproduksjonsindustrien.

  Fra høyprofilerte kringkastingsanalyser og presentasjonsverktøy eller storformat videovegger som studiobakgrunn, til levering av ultrahøyoppløselige kontrollskjermer og monitorer for uteopptak, leverer Sharps ekspertise det nivået av bildekvalitet og detaljert teknisk kontroll som kreves av de profesjonelt mest krevende brukerne.

  Postproduksjon og redigering

  Disse profesjonelt krevende miljøene vil ha displayer med den høyeste utstyrsgrad, inklusive absolutt bildekvalitet, fargepresisjon og full kontroll på bildeinnstillingene. Sharps profesjonelle displayer innfrir disse essensielle kravene.

  På kamera

  Sharps teknologi legger til forbedrede nivåer av appell til studiosett, med individuelle eller flerskjermkombinasjoner av våre ultrahøyoppløselige displayer med tynn ramme, som muliggjør flerskjerms videoveggbakgrunn og vår BIG PAD interaktive skjerm som åpner opp for engasjerende analyser av høyprofilert sport, inklusive fotball og motorsport.

  Utenfor kamera

  I pakt med profesjonelle kunders økende krav om stadig bedre monitorer for uteopptak og kamerastrømming, øker også våre forpliktelse til å levere de høyeste standardene. Våre ultrahøyoppløselige monitorer leverer essensiell bildekvalitet, fargetemperatur og overskann- og underskannegenskaper av kringkastingsstandard. Dette sikrer at de profesjonelle brukerne innen kringkastingsbransjen har full kontroll og absolutt presisjon både i studio og ute på opptak.