Kontakt oss

Videoveggskjermer

Noen ganger er ikke en gang de største, enkle LCD-skjermene gode nok for jobben. Noen ganger er det kun godt nok med en hel videovegg. Da trenger du en videoveggskjerm fra Sharp.

Sharp har forbedret teknologien innen videovegger med en rekke skjermer som overgår begrensningene til andre systemer.

Våre ultratynne rammer reduserer for eksempel avstanden mellom skjermene og skaper en virkningsfull videoveggskjerm uten forstyrrelser. Skjermene kan monteres i portrett eller landskap for å utnytte tilgjengelig plass best mulig, og virtuelt sømløse rammer gjør det enklere å skape høyeffektive videovegger i så godt som alle størrelser og formater.

Kraftig belysning betyr at videoveggen vil yte godt i selv de mest opplyste omgivelser, og takket være teknologi med høy kontrast vil bildene være klare og tydelige fra overraskende lang avstand. Når skarp hvitfarge, mangfoldige farger, de dype svarte nyanser og en uniform lysstyrke kombineres, skapes det en videovegg som du må se for å kunne tro det.

Videoveggskjermer

 • Funksjoner for videoveggskjermer – PN-V-serien

  Oversikt

  Med den tynneste rammen i 60-tommers diagonalklassen*, er PN-V-serien standarden for videovegger med flere skjermer. Kompatibelt for liggende og stående formater, fullt sett av LED-bakgrunnsbelysning og praktisk talt sømløse grenser hjelper deg med å skape videovegger med stor innvirkning i nesten enhver størrelse og format.

  *Basert på publisert informasjon per 8. juni 2010 for LCD-paneler med en størrelse på 60 tommer eller mer.

 • Forstørr (zoom) visning-modus

  (for opptil 25 skjermer)

  Forstørr (Zoom) visning-modusen kan spre et bilde på tvers av opptil 25 skjermer (i en 5 x 5-konfigurasjon) fra en PC. Funksjonen for justering av rammebredde fjerner praktisk talt feilinnretning og forbedrer det forstørrede bildet tydelig med visning på flere skjermer.

 • Fullt sett av LED-bakgrunnsbelysning

  Enhetlig lysstyrke med lavt energiforbruk

  For å gi PN-V-serien mer ensartet lystyrke enn vanlig CCFL*-bakgrunnsbelysning kan tilby, har Sharp plassert LED-elementer over hele panelet rett bak laget av flytende krystall. Det sikrer at Sharps visning med flere skjermer er klare, nydelige og ensartede.

  *Lysrør med kald katode

 • Kontrollsettene PN-ZR01 (for PN-V60X-serien) og PN-ZR01A (for PN-V551)

  (selges atskilt)

  Når en av skjermene i en konfigurasjon med flere skjermer er utstyrt med en sensorboks for fjernkontroll, kan alle skjermene enkelt betjenes med samme fjernkontroll. For å gi generelle energibesparelser, justerer en lyssensor lysstyrken til bakgrunnsbelysningen automatisk, slik at den passer med rommets belysning.

 • Nesten uendelige skjermmuligheter

  Takket være PN-V-seriens ultratynne ramme, er grensene mellom naboskjermer praktisk talt sømløse med 6,5 mm* (for PN-V60X-serien) eller 3,5 mm* (for PN-V551) bredde. Når dette brukes i en videoveggkonfigurasjon, muliggjør det visning av klare bilder med høy innvirkning av nesten hvilken som helst størrelse eller format. Og med sertifisert pålitelighet døgnet rundt, 3-årig begrenset garanti for deler og arbeid på stedet og ENERGY STAR®-kvalifisering, er PN-V-serien skapt for å gi usedvanlig høy pålitelighet.

  * Does not include the gap between the monitors.

 • Lag dynamiske videovegger

  Enheter: cm (målinger er anslag som inkluderer rammebredden)

  Nesten hvilket som helst antall skjermer i PN-V-serien kan kobles sammen for å skape videovegger med flere skjermer med høy innvirkning. Disse konfigurasjonene kan kontrolleres gjennom RS-232C eller over et nettverk.* Den enkle kontrollen og integreringen gjør design og montering av sofistikerte videovegger enkelt,  uavhengig av rommets form og størrelse.

  PN-ZB02-utvidelseskort for inn-ut kreves for nettverkskontroll av PN-V60X-serien. PN-V551 inkluderer et innebygd nettverksgrensesnitt.