Kontakt oss

Visuelle løsninger

Fra kommersielle skjermer for digital skilting til interaktive skjermer for ekte penn-på-papir-opplevelser, har Sharp en visuell løsning som passer alle behov.

Våre profesjonelle skjermløsninger og videovegger er ideelle for alle omgivelser hvor tydelig formidling av kompleks informasjon er avgjørende. Våre skjermer i store formater formidler budskapet på folksomme og travle plasser, som kjøpesentre og transportknutepunkter. For mindre områder har vi en rekke visuelle bedriftsløsninger blant de beste i klassen, med størrelser som starter fra 32 tommer.

Uansett bruk, behov eller omgivelser, finner du en egnet digital skjerm blant vårt utvalg av visuelle løsninger.

Interaktive løsninger

Sharps interaktive skjermløsninger gjør  samarbeid, kommunikasjon og deling enkelt . En brukervennlig og svært mottakelig berøringsytelse sikrer at brukerne er trygge og kan fokusere på hovedoppgaven sin. Programverktøyene har et  flott design og er glimrende for ethvert miljø, og de sikrer sømløs integrering med eksisterende programvarer og maskinvarer. 

SHARP Touch Display Link muliggjør allsidig trådløs kommunikasjon og samarbeid med alle mobile smartenheter, samt eksterne beliggenheter. Uansett om det er i et styrerom eller et klasserom, vil Sharp endre måten du lærer, samarbeider og kommuniserer på.

Profesjonelle skjermer

Våre profesjonelle produkter har spesifikke funksjoner inkludert uavbrutt drift, alternativer for liggende, stående og horisontal installering pluss skjermer med høy lysstyrke og høy oppløsning for å sikre optimal effekt for alle forhold og beliggenheter.

Ved å bygge på fortrinnet vi har innen LCD-skjermer, fortsetter vi å bruke ekspertisen vår på utvikling av nye teknologier. Dette for å sikre at vårt omfattende utvalg av innovative produkter dekker kravene til ethvert mulig scenario som kreves for profesjonelle skjermer.

Vertikale markeder

Den profesjonelle skjermbransjen krever høye standarder i et stort mangfold av markeder og bruksområder.
Selv om hver enkelt situasjon har sine egne utfordringer, har de til felles at de trenger effektive og pålitelige løsninger som er utviklet for å dekke egne spesifikke krav.

Fra presset på styrerommet til utfordrende bruksområder innen offentlig fremvisning, har vi i Sharp erfaringen og kompetansen til å utvikle innovative løsninger. Løsninger som er best i klassen innen høykvalitetsframvisninger, og som passer til ethvert scenario.

Med innovativ spesifikasjonsteknologi kombinert med en drivkraft å imponere i alt vi gjør, er vi helt sikre på at vi kan tilby en svært effektiv visuell løsning fra Sharp til hver eneste vertikale markedsutfordring.

Teknologi

Hos Sharp er vi stolte av anerkjennelsen som bransjens fremste innovatører av LCD-skjermer og teknologi innen berøringsskjermer. Dette er bygget fra vårt ubegrensede engasjement og vår bruk av tid, ekspertise og ressurser til utvikling av ny teknologi. Et eksempel er UV2A-teknologien i LCD-panelene, en innovativ kombinasjon av Sharps patentbeskyttede materialer som gir ultrahøy kontrast og bildeoppløsning, men også banebrytende energieffektivisering som følge av optimalisert bruk av bakbelysning.