Kontakt oss

Hva er det som gjør Sharps Pen-on-Paper-teknologi så unik?

Sharps interaktive BIG PAD-skjermer gir en naturlig skriveopplevelse som er ideell for både møte- og klasserom. Sharp har ulike skjermer for ulike typer møterom – hvilken modell passer best for deg?

BIG PAD – Sharps interaktive skjermer – har alle fordelene med en flipoverblokk eller whiteboard-tavle når det gjelder å tegne eller skrive, og i tillegg har den alle fordelene ved å være en digital enhet som er koblet til alle de andre digitale enhetene dine.

Å kunne skrive og tegne på BIG PAD på en naturlig måte er avgjørende for presentasjoner og gruppearbeid. Den avanserte skjermteknologien bak BIG PAD gir rask og presis innmating og en naturlig skrivefølelse, akkurat som om du skrev med penn på papir.

Sharps interaktive BIG PAD-skjermer finnes i ulike størrelser, så uansett om du ser etter en kompakt 40-tommersskjerm til små møter, for eksempel Sharp BIG PAD PN-40TC1, eller du trenger en stor 80-tommersskjerm som Sharp BIG PAD PN-80SC5 eller Sharp BIG PAD PN-80TC3, har vi den størrelsen du er ute etter.

Funksjonene varierer på de ulike modellene, men alle har en svært presis og responsiv berøringsskjerm med naturlige farger, uansett om den brukes med en passiv eller aktiv penn eller en finger.

Alle BIG PAD-modellene har svært rask respons og høy følsomhet. Ved hjelp av tabellen nedenfor kan du raskt og enkelt se hvilken BIG PAD-modell du trenger til dine kontor- eller undervisningsbehov.

Du kan laste ned tabellen ovenfor kostnadsfritt ved å klikke på lenken til høyre, og så bruke den til å ta en godt informert beslutning.

Vil du ha mer informasjon om Sharps interaktive skjermer og Pen-on-Paper-teknologien? Kontakt oss for en demonstrasjon.

Kontakt

STEFAN LÖGDBERG
Nordic Commercial Director
stefan.logdberg@sharp.eu

Social