Kontakt oss

Hvorfor eiendomsmegleren Julie Twist valgte Sharp PAD PN-80TC3

Sharp BIG PAD PN-80TC3 er en 80-tommers interaktiv skjerm som er perfekt til alle typer salg til forbruker, noe eiendomsmegleren Julie Twist har oppdaget.

Julie Twist Estate Agents er et eiendomsmeglerbyrå i Manchester i England som arbeider med salg og utleie av eiendommer. Selskapet ble etablert i 1994, og har flere kontorer i den sydende bykjernen. Firmaet har gjort seg kjent som et firma med visjoner, og var ett av de første som innså mulighetene med en døgnåpen by da Manchester gjennomgikk en fornyelse før årtusenskiftet.

Denne evnen til å være åpen for fremtidige trender merkes også på hvor innovativt Julie Twist har innlemmet Sharp BIG PAD PN-80TC3 i virksomheten. Ved å bruke skjermen får kunden en unik opplevelse og gjør at firmaet skiller seg fra de andre på det konkurranseutsatte eiendomsmarkedet.

Sharp BIG PAD PN-80TC3 er en 80-tommers interaktiv skjerm med 10-punkters PCAP‑teknologi med smidig og svært raskt respons for opptil fire brukere samtidig.

Dette gjør skjermen ideell til presentasjon av eiendommer til salgs eller leie, samt til bruk av for eksempel Google Maps, der berøringsskjermsfunksjoner som å knipe sammen og spre fingrene gir umiddelbar respons. Takket være oppløsningen på 1920 x 1080 piksler på den skarpe skjermen kan brukeren trykke på skjermen for å se på bilder eller video med svært klare detaljer.

En av Sharp BIG PAD PN-80TC3-skjermens uunnværlige funksjoner for Julie Twist Properties var muligheten til å koble mobile enheter trådløst til skjermen. Meglere kan vise informasjon fra BIG PAD på nettbrettene sine, mens kunden kan koble seg til og se den samme informasjonen på smarttelefoner.

Når skjermen ikke brukes til å presentere eiendomsobjekter til kunder, kan BIG PAD PN-80TC3 også brukes som en fantastisk plakat der firmaets annonser, nyheter og annen informasjon kan vises til potensielle kunder.

Julie Twist Estate Agents valgte Elementary Technology, en Sharp Europe-forhandler i Storbritannia, til det tekniske arbeidet som i nært samarbeid med eiendomsmeglerbyrået oppfylte firmaets behov. Julie Twist Estates kommenterer: «Daniel Handford ved Elementary Technology var gjennomgående profesjonell, kunnskapsrik, hjelpsom og førte oss gjennom prosessen trinn for trinn. Etter at han hadde spurt oss grundig ut om behovene våre på telefon, besøkte han kontoret vårt og demonstrerte Sharp BIG PAD PN-80TC3-berøringsskjermen. Han tok seg god tid til å vise oss hvordan den kunne fremme virksomheten vår.

- Skjermen er montert på den bakre veggen på kontoret, og fanger folks oppmerksomhet uansett om de er inne på kontoret eller på gaten utenfor. Vi fortsatte samarbeidet med Daniel, som hjalp oss å utnytte skjermen som digital plakat ved hjelp av det skybaserte Sedao-systemet for digitale plakater. Dette har økt varemerkebevisstheten vår på en helt fantastisk måte. Vi bruker også skjermen til å vise videoer over ulike boligområder, enkelteiendommer eller områder i Manchester. Skjermen har gjort arbeidet lettere innenfor virksomheten på mange ulike områder. Vi har for eksempel kunnet markedsføre nettadressen vår effektivt, og vi kan vise et stort kart over byen og deretter zoome inn på mindre bydeler og boligområder, noe som er til stor hjelp for kunder som ikke er kjent i området.

- I tillegg til å markedsføre firmaet, nettsidene våre og byen, har skjermen også mange andre bruksområder. Den brukes til opplæring av personale, teambuilding og av og til også til å se på en fotballkamp. Det vi har brukt på skjermen, har definitivt vært vel anvendte penger. Vi opplever at den har bidratt til å spre firmaets image, pluss at den er et attraktivt fokus for oss alle.  Det er for en stor del Elementary Technologys fortjeneste.

Vil du ha mer informasjon om hvordan BIG PAD PN-80TC3, eller andre Sharps-produkter, kan effektivisere og transformere bedriften din? Kontakt oss for en demonstrasjon.

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert i bloggen TheTouchScreenShop, som tilhører Elementary Technology.

Kontakt

STEFAN LÖGDBERG
Nordic Commercial Director
stefan.logdberg@sharp.eu

Social