Kontakt oss

Hvorfor Sharps multifunksjonssystemer og intern utskrift er til beste for bedriften

Hvis bedriften din prøver å finne måter å spare penger på utskrift på, kan intern produksjon ved hjelp av multifunksjonssystemer være en slik måte. Her skal vi se nærmere på grunnen til det.

Du kan spare både tid og penger ved å finne riktig verktøy til riktig jobb. Så selv om utsetting i henhold til Sharps eksperter kan være ideelt for enkelte typer utskriftsjobber, bør du se nærmere på alternativet med å produsere bedriftens viktigste utskriftsjobber internt.

Hvis du lar et eksternt trykkeri ta hånd om bedriftens markedsføringsmateriell, for eksempel brosjyrer, nyhetsbrev og plakater, kan det ha enkelte fordeler, men i moderne kontormiljøer er det ofte enklere og billigere å produsere slikt materiell internt.

Greater Topeka Chamber of Commerce i Kansas er et godt eksempel på dette. De sparte tid og penger ved å kjøpe inn et Sharp Pro Series MX-7500N Colour Document System for intern produksjon av alle dokumentene sine.

Greater Topeka Chamber of Commerce produserer mange ulike typer trykksaker hvert år, fra invitasjoner og flygeblader til hefter og brosjyrer. Selv om den gamle skriveren deres fungerte helt tilfredsstillende, kunne ikke alle nødvendige papirtyper brukes på den, den hadde ingen funksjon for utfallende utskrift og var langsommere ved utskrift av store volumer.

«Sharp Pro Series Color Document System har gjort att vi kan kommunisere med medlemmene våre på nye måter, samtidig som vi har kunnet redusere kostnadene og få bedre kontroll over sluttproduktet», sier Curtis Sneden, administrerende direktør for Greater Topeka Chamber of Commerce.

Chamber of Commerce kunne dra fordel av mange av funksjonene i multifunksjonssystemet Sharp MX-7500, for eksempel muligheten til å produsere hefter med utfallende utskrift, altså kant-i-kant. Dessuten finnes det en mengde annet tilleggsutstyr som papirskuffer med luftmatingssystem og Fiery-fargeutskriftsserver med Command WorkStation for presis jobbhåndtering fra kontrollpanelet.

Sharp tror at løsninger for intern produksjon kan spare penger, siden bedriften har kontroll over hva som skrives ut, hvordan og i hvilke volumer. Dessuten kan bedriften skrive ut materiale ved behov, også når det haster, i stedet for å sette sin lit til at en jobb som er sendt til et eksternt, kommersielt trykkeri skal rekke å bli ferdig i tide.

Det finnes andre grunner til at intern produksjon ofte er det beste, blant annet å få kontroll med kostnader, kvalitet og produksjonstid:

Bestillingstrykk: Skriv ut det du trenger, i stedet for å betale for overskuddsmateriell som resultat av volumrabatter.

Plassbesparing: Ikke nødvendig å lagre materiell med kort levetid.

Kontroll over leveringstider: Ingen ekstra kostnader for frakt og administrasjon, og ingen venting på at produktet skal leveres.

Tidsbesparing: Når arbeidet forberedes og skrives ut internt, har du full kontroll over forretningshemmeligheter og produksjonstid.

Det var en gang at de fleste utskriftsjobber måtte settes ut til andre, men i løpet av de siste årene har de digitale skriverne definitivt endret spillereglene. Med produkter som Sharp MX-6500N og MX-7500N kan du fremstille dokumenter med strålende farger og utfallende utskrift internt. Så når det gjelder lave kostnader og høy effektivitet, er intern utskrift med Sharps multifunksjonssystemer veien å gå.

Hvis du vil ha mer informasjon om Sharps MX-serie med multifunksjonssystemer, kan du kontakte Sharps avdeling for multifunksjonssystemer for å få en demonstrasjon.

Kontakt

STEFAN LÖGDBERG
Nordic Commercial Director
stefan.logdberg@sharp.eu

Social