Kontakt oss

Hvorfor Sharps PN-Q-skjermer er perfekte som reklameplakater og på møterom

Sharps PN-Q-skjermer gir et stort bilde med imponerende bildekvalitet til en rimelig pris, og fanger oppmerksomheten både i butikken, i resepsjonen og på møterommet.

Sharps svært prisverdige, profesjonelle og brukervennige PN-Q-skjermer har stort format og egner seg til mange ulike bruksområder, fra møterom til digitale reklameplakater.

Det finnes mange grunner til at det er økonomisk fornuftig å installere digitale plakater i bedriftens lokaler. Digitale reklameplakater er et raskt og praktisk verktøy når man vil utveksle informasjon innenfor og mellom bedriftens avdelinger, uansett om det handler om å formidle viktig informasjon direkte til personalet, synliggjøre bedriftens varemerke eller tjenester for kundene eller oppdatere informasjon på en rask og kostnadseffektiv måte.

I butikkmiljøer kan en storformatskjerm som Sharp PN-Q eksponere produkter effektivt og dermed trekke oppmerksomheten mot dem. De kan også erstatte kostbart trykt reklamemateriell ved salgsstedet og dermed bidra til lavere kostnader.

Disse skjermene med full HD-oppløsning er tilgjengelige i fire størrelser og har en rekke funksjoner og tilkoblingsmuligheter som kan gi butikken, resepsjonen, lobbyen eller møterommet helt nye muligheter. Skjermene kan monteres i liggende format på veggen eller monteres på det medfølgende elegante, frittstående stativet.

Nedenfor går vi gjennom de nøkkelfunksjonene og fordelene som gjør at Sharps PN-Q-skjermer hever seg over mengden.

Sharp PN-Q: Design

Med sin elegante, tynne profil har Sharp PN-Q-skjermene en stilfull design som forsterker fokus på innholdet. Fordi skjermene er konstruert til bruk i opptil 16 timer per dag, sju dager i uken, kan du være sikker på at informasjon og kommunikasjon vises pålitelig og effektivt. Det praktiske stativet som er inkludert som standard, gjør at skjermen raskt kan monteres frittstående på et hvilket som helst plant underlag.

Sharp PN-Q: Skjermstørrelse og oppløsning

Sharps profesjonelle PN-Q-skjermer med LCD-teknologi er tilgjengelige i fire størrelser: 60, 70, 80 og 90 tommer. Alle modellene har full HD-kvalitet, det vil si en oppløsning på 1920 x 1080 piksler, og kontrastforhold 5000:1, så uansett om du viser presentasjoner på møterommet eller videoer i butikken, er bildet lyssterkt og skarpt.

Sharp PN-Q: Tilkoblingsmuligheter

Sharp PN-Q har tre HDMI-porter for tilkobling til mediekilder. Eldre utstyr kan kobles til via portene for 15-pins mini D-subkontakt, komponentvideo eller komposittvideo.

Sharp PN-Q: Integrert USB-mediespiller

I tillegg til mange ulike tilkoblingsmuligheter har disse skjermene også en USB-port for bildevisning og videoavspilling fra en USB-minneenhet. Med den innebygde USB-mediespilleren kan du raskt og enkelt vise bilder og spille av video, inkludert lyd. Dette er en ideell måte å utnytte skjermens to innebygde 10 W-høyttalere på.

Sharp PN-Q: Fjernkontroll

Sharp PN-Q kan monteres i liggende format på vegg. Den medfølgende IR‑fjernkontrollen gir tilgang til alle funksjoner. Det er også mulig å styre skjermen via nettverks- eller RS‑232-tilkobling. Den enkle og fleksible betjeningen gir minimalt med plunder og lave vedlikeholdskostnader, spesielt hvis skjermen er plassert på et utilgjengelig sted.

Det finnes med andre ord mange grunner til å velge Sharp PN-Q-skjermer som digital plakatløsning. Vil du ha mer informasjon om Sharp PN-Q? Kontakt oss for en demonstrasjon.

 

Kontakt

STEFAN LÖGDBERG
Nordic Commercial Director
stefan.logdberg@sharp.eu

Social