Kontakt oss

Hvorfor Sharps BLI PaceSetter-pris er godt nytt for automatisering av forretningsprosesser

Vi er stolte over å ha vunnet BLI PaceSetter-prisen i klassen Ease of Use: Enterprise Devices for 2018–2019. Vi tror at en brukervennlig multifunksjonsskriver er kritisk for bedrifter som ønsker å digitalisere og automatisere papirbaserte prosesser. Sharps produkter sikrer at selv om multifunksjonsskriveren utfører kompliserte oppgaver, skal det være enkelt å skanne og skrive ut dokumenter.

Etter hvert som bedrifter håndterer mer og mer digitalt innhold, har rollen multifunksjonsskriveren spiller på kontoret, blitt endret. Via skanning og nettverkstilkobling er multifunksjonsskriveren utgangspunkt for mange digitale prosesser, og den blir stadig viktigere for automatisering av forretningsprosesser. Derfor må multifunksjonsskriveren ha funksjoner som er intuitive å få tilgang til, og som ikke fører til at brukeren sløser med tiden.

For å finne ut hvilke multifunksjonsskrivere som er lettest å bruke, gjennomfører BLI grundig testing av enheter fra de største produsentene for å undersøke utskrifts-, kopierings- og skannefunksjoner, i tillegg til jobbadministrasjon, tilbakemelding, innlasting av medier, fjerning av feilmatede medier med mer. Basert på gode resultater i alle disse kategoriene er vi veldig stolte over å motta denne prisen.

BLI valgte ut vårt «enestående sett av funksjoner, inkludert forhåndsinnstilte meldinger, et uttrekkbart tastatur og redigering på skjermen med forhåndsvisning av skannede dokumenter for å gjøre skanning ved multifunksjonsskriveren utrolig raskt og enkelt», med «klare, forståelige alternativer i skriverdriveren, pek-og-klikk for papirvalg og lagring av favoritter for å strømlinjeforme arbeidsflyter».

 

Enkelt system for innstillinger

Prisen refererer ikke bare til våre nyeste produkter, men går tilbake til tidlig i 2017, da vi lanserte systemet for enkel modus for første gang. Grensesnittet er bygd opp rundt funksjonene for enkel skanning og enkel kopiering. De gir brukeren de mest brukte innstillingene som en alminnelig kontorbruker trenger, rett foran dem.

For å gjøre grensesnittet enklere å bruke, har vi gjort det mulig å tilpasse brukergrensesnittet, slik at du kan plassere de funksjonene du liker å bruke mest, direkte på startskjermen. Det fungerer på samme måte som med et nettbrett eller en smarttelefon, du bare plasserer ikonene der du vil ha dem.

 

Samme grensesnitt på alle enheter

En av de tingene vi har snakket om i år, helt fra Inspire Expo i januar 2018, har vært å videreføre felleselementene gjennom alle våre multifunksjonsskrivere. Vi tilbyr for øyeblikket nesten
30 modeller med samme brukeropplevelse og konsekvens i utvalget av funksjoner.

Det betyr at du kan gå bort til en hvilken som helst multifunksjonsskriver fra Sharp, logge deg på og kjenne igjen grensesnitt og oppsett. Fra våre enkleste A4-multifunksjonsskrivere i svart-hvitt, Sharp MX-B355W og MX-B455W, som ble lansert på Inspire, helt opp til våre nye høyhastighets fargedokumentsystemer MX-7090 og MX-8090 finner du det samme intuitive grensesnittet med den samme brukervennligheten og brukeropplevelsen.

 

Sharps tastatur for multifunksjonsskrivere

På noen av Sharps multifunksjonsskrivere tilbyr vi et fysisk tastatur. Det betyr at brukerne ikke må taste inn informasjon på enheten via skjermen. Det fysiske tastaturet er spesielt viktig som en del av den digital transformasjonen som pågår i moderne kontormiljøer. Hvis du overfører papirdokumentene dine til elektroniske versjoner, er det mye mer effektivt med et tastatur, siden du kan legge inn innhold mye raskere enn via en berøringsskjerm.

 

Sky- og nettverkstilkobling

På moderne kontorer har multifunksjonsskrivere i realiteten blitt «dokumentsentraler» hvor brukerne kan få tilgang til dokumentene sine uansett om de er lagret på Google Drive eller med en annen lagringsfunksjon.

Vi har derfor gjort det enklere for brukerne å logge seg på, finne det de er ute etter, og gjøre det de vil gjøre med dokumentene sine – uansett om det handler om å skrive det ut på nytt eller sende det til noen andre – på enklest mulige måte.

Maksimal driftstid

Enhetsadministrasjon for IT-administrator inngikk ikke i BLIs testing, men det er verdt å nevne at vi også har gjort det enklere for administratorer å administrere en flåte av multifunksjonsskrivere og opprettholde sikkerheten. Ett eksempel er SRDM (Sharp Remote Device Manager), som tilbyr nettleserbasert overvåking av nettverksskrivere og multifunksjonssystemer, slik at administratorene kan få oversikt over enhetenes status med et raskt blikk. Det er en sømløs måte å sjekke alle Sharp-enhetene på nettverket og administrere dem eksternt på.

Sharp har fokusert på å sikre at vårt sortiment av multifunksjonsskrivere ikke bare leverer i form av effektivitet for bedriften, men, som BLI PaceSetter-prisen for Ease of Use: Enterprise Devices viser, i å sørge for at disse stadig mer komplekse maskinene fremdeles er enkle og intuitive å bruke.

Hvis du vil vite mer om noe angående Sharps multifunksjonsskrivere og hvordan de enkle innstillingene kan bidra til å forbedre arbeidsflyten på ditt kontor, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt for å avtale en demonstrasjon.

.

Kontakt

STEFAN LÖGDBERG
Nordic Commercial Director
stefan.logdberg@sharp.eu

Social