Kontakt oss

Windows collaboration display fra Sharp

Gå inn, sett i kontakten, og arbeid sammen

Windows collaboration display (WCD) fra Sharp er neste generasjon 4K 70-tommers interaktive skjermer, som oppfyller Microsofts WCD-spesifikasjoner, og hvor dere kan begynne å arbeide sammen umiddelbart når dere møtes.

Med innebygde IoT-sensorer kan WCD fungere sammen med Microsoft Azure Digital Twins for å overvåke og optimalisere smarte møteromsmiljøer og samarbeidslokaler.

Alltid smartere møter

Bare sett i kontakten og kom i gang med Windows collaboration display. Ved hjelp av USB-C-kabelen kan du koble til hurtig og enkelt så dere kan komme raskt i gang med det dere skal gjøre.

Uansett hvor du er, enten det er på møter, i styrerommet eller kurslokaler, kan du spare opptil 10 minutter* med ventetid før møtet kommer i gang og på å sette opp videokonferanseutstyr for dem som deltar utenfra.

Ved hjelp av vår prisbelønte, kapasitive berøringsteknologi og med tilgang til de beste samhandlingsverktøyene på markedet, for eksempel Microsoft 365 og Microsoft Teams, kan du løfte dine møter til et helt nytt nivå.

* Undersøkelsen Total Economic Impact™ Study, Forrester Consulting, februar 2016.

Alltid smartere bygg

Med innebygde IoT-sensorer kan du overvåke møtemiljøet i smartbygg, med fokus på områder som:

  • Hvor mye møterommet brukes
  • Temperatur og luftfuktighet
  • Omgivelsesbelysning
  • Luftkvalitet

Den intelligente romteknologien gir mulighet for bedre oppvarmings-, kjøle- og rombestillingssystemer som sammen skaper et mer behagelig møteromsmiljø.

Alltid smartere innsikt

Nye skybaserte tjenester tilbyr spennende metoder for å administrere data og få ny innsikt i administrasjon av tilganger og ressurser. Sensormatrisedataene i WCD kan bearbeides med AI-algoritmer basert i skyen, eller de kan ganske enkelt ryddes opp og returneres for bruk i sanntid. Azure Digital Twins-plattformen kan brukes som vert for nyskapende abonnementsapper som leverer håndgripelige verdier for anleggsadministrasjon, eller ganske enkelt for å gjøre møterommene mer behagelige.

Registrer din interesse nå, så vil en av våre selgere ta kontakt

loading