Kontakt oss

Windows collaboration display fra Sharp

Gå inn, sett i kontakten, og arbeid sammen

Verdens første sertifiserte Windows collaboration display fra Sharp er neste generasjon 4K 70-tommers interaktive skjermer, som oppfyller Microsofts spesifikasjoner og fungerer sømløst med Microsoft Office 365.

Med innebygde IoT-sensorer kan WCD fungere sammen å overvåke og optimalisere smarte møteromsmiljøer og samarbeidslokaler.

Finn ut mer ved å laste ned rapporten nedenfor som er utarbeidet av Sharp og arbeidsplasspsykolog Dr. Oseland om «Creating the perfect meeting environment». Hvordan IoT-sensorer og håndtering av smarte bygg vil forbedre samarbeidet og velvære i møter.

 

Pris for vår Windows collaboration display

  • 2019 Top New Technology (TNT) pris for skjermene. Magasinene CE Pro og Commercial Integrator. 
  • Best New Collaboration Board in the 2019 Best of ISE Awards. rAVe publications.

Alltid smartere møter

Bare sett i kontakten og kom i gang med Windows collaboration display. Ved hjelp av USB-C-kabelen kan du koble til hurtig og enkelt så dere kan komme raskt i gang med det dere skal gjøre.

Uansett hvor du er, enten det er på møter, i styrerommet eller kurslokaler, kan du spare opptil 10 minutter* med ventetid før møtet kommer i gang og på å sette opp videokonferanseutstyr for dem som deltar utenfra.

Ved hjelp av vår prisbelønte, kapasitive berøringsteknologi og audio og video med tilgang til de beste samhandlingsverktøyene på markedet, for eksempel Microsoft 365 og Microsoft Teams, kan du løfte dine møter til et helt nytt nivå.

* Undersøkelsen Total Economic Impact™ Study, Forrester Consulting, februar 2016.

Alltid smartere bygg

Med innebygde IoT-sensorer kan du overvåke møtemiljøet i smartbygg, med fokus på områder som:

  • Hvor mye møterommet brukes
  • Temperatur og luftfuktighet
  • Omgivelsesbelysning
  • Luftkvalitet

Den intelligente romteknologien gir mulighet for bedre oppvarmings-, kjøle- og rombestillingssystemer som sammen skaper et mer behagelig møteromsmiljø.

Alltid smartere innsikt

Nye skybaserte tjenester tilbyr spennende metoder for å administrere data og få ny innsikt i administrasjon av tilganger og ressurser. Sensormatrisedataene kan bearbeides med AI-algoritmer basert i skyen, eller de kan ganske enkelt ryddes opp og returneres for bruk i sanntid. Azure Digital Twins-plattformen kan brukes som vert for nyskapende abonnementsapper som leverer håndgripelige verdier for anleggsadministrasjon, eller ganske enkelt for å gjøre møterommene mer behagelige.

Fyll ut formularet nedenfor slik at du kan laste ned rapporten «Creating the perfect meeting environment»

loading