A man using a Dynabook laptop
A man using a Dynabook laptop

Datamaskiner

Se arbeidsdatamaskinene våre for bedrifter og utdanningssektoren.

IT og datamaskiner for bedrifter og utdanningssektoren

Flinke folk gjør en god jobb, men i enkelte tilfeller er selv den flinkeste avhengig av å ha riktig datamaskin for å kunne prestere optimalt. Det samme gjelder på skolen. Selv de beste elevene sliter med å nå målene sine når det skorter på nødvendig teknologi. Det er her våre lette og fleksible laptoper for bedrifter og utdanningssektoren trår reddende til.

Topp prestasjoner

Laptopene fra Dynabook kombinerer kraftige prosessorer med lynraskt minne og lav vekt. Pass på å velge en laptop som har alle funksjonene du trenger til arbeidsoppgavene dine, enten det er snakk om programmer du bruker i studiene dine, eller grafikktunge forretningsplaner. For å være på den sikre siden kan det være lurt å gå for en datamaskin med flerkjernet prosessor og minst 8 GB RAM minne, slik at du unngår at apper og programmer kjører tregt.

woman working at computer

Batteri som varer dagen ut

Når du jobber mens du er på farten, er det ikke alltid du har et strømuttak tilgjengelig. Dette betyr at du trenger en datamaskin med lang batteritid. Når du velger en datamaskin fra Sharp – enten du går for en av toppmodellene eller en basismodell – kan du være trygg på at batteriet holder dagen ut.

man working on phone

Få kreativiteten på gli

Kreativitet er et konkurransefortrinn. Det gjelder både hos bedrifter og på skolen. Sortimentet vårt av bærbare 2-i-1-datamaskiner med berøringsskjerm kan hjelpe deg å gi kreativiteten fritt utløp: vipp berøringsskjermen eller ta den av for å få et nettbrett du kan skrive på med en skjermpenn eller fingrene.

person typing at computer

Pålitelig tilkobling

Kontakter og tilkoblinger er uunnværlige enten du jobber på kontoret, hjemmefra eller har undervisning. I likhet med bedriftslaptopene våre tilbyr de bærbare PC-ene våre for skole og utdanning topp sikkerhet, høy hastighet og pålitelige tilkoblinger. Med USB-C-tilkobling på datamaskinen kan du bruke én og samme kabel til å lade, koble til Internett og få lyd og bilde.

computer with accessories

Bærbarhet er en prioritet

Smidighet og bærbarhet er for oss en selvfølge, og med Dynabook får du lette og estetiske maskiner som er midt i blinken når du vil jobbe mens du er på farten. Vi tar stabilitet på høyeste alvor. Med forsterkede skjøter, gummidemping i hjørnene og et tastatur som tåler søl, er de lette laptopene våre robuste maskiner som er laget for å vare.

person putting computer in bag

Sikkerheten først

Bærbare datamaskiner for mindre bedrifter. Arbeidsdatamaskiner for store bedrifter. Bærbare PC-er for skole og utdanning. Når det gjelder sikkerhet, ser vi ingen forskjell. Hos oss kommer sikkerheten alltid i første rekke, og derfor tilbyr vi naturligvis kryptering og alternativer for sikker pålogging også for sortimentet vårt av bærbare datamaskiner. Hvis du ønsker rask og sikker biometrisk pålogging, kan du velge å logge på med fingeravtrykk eller ansiktsgjenkjenning. 

Vil du vite mer om hvilket IT- og datautstyr som kan passe til deg? Ta en titt på de bærbare datamaskinene våre.
 

man working at computer