A man using a laptop
A man using a laptop

Lær mer om bedriftslaptoper

Suveren ytelse og bærekraft. Finn ut hvordan du velger en optimal arbeidsdatamaskin som hjelper deg å jobbe produktivt gjennom hele dagen.

Øk produktiviteten med riktig datamaskin for bedrift, skole og utdanning

Du trenger en datamaskin som passer til hver enkelt. Vi vet at brukeren har behov for en kraftig og smidig datamaskin som leverer. En datamaskin som sørger for at du får jobben unnagjort, og aldri lar deg i stikken.

Her er noen ting du bør ha i bakhodet når du skal velge bærbar datamaskin:

Størrelse og smidighet
Mindre datamaskiner er lettere å reise med, men har ofte mindre kraft. Våre toppmodeller kombinerer derfor ytelse og en batteritid som holder dagen ut.

Vekt
Det er ikke optimalt å skulle drasse rundt på en tung laptop hele dagen. Velg derfor en bærbar datamaskin som gir deg og kollegaene dine full bevegelsesfrihet og mulighet til å samarbeide fra overalt.

Høy ytelse 
En treg datamaskin er det ingen som vil ha. For å kunne håndtere programmene og appene som brukes i dag, må du ha en rask og pålitelig prosessor og godt med minne.

Batteri
En arbeidsdag kan fort strekke seg over mer enn åtte timer. Pass derfor på å velge en datamaskin med god og pålitelig batteritid. Dynabook har en batteritid på minst 10 timer.
 

Våre bærbare datamaskiner

Da vi vet at verktøybehovet varierer alt etter rolle, har vi samlet de aller beste datamaskinene våre i en serie som tilbyr ulike spesifikasjoner og fås med et omfattende tilbehørssortiment som dekker alle behovene dine.

man working on computer

Business Ultimate

Ultralett, ultratynn, ultrasterk. Business Ultimate-serien vår gir deg det beste av det beste innenfor bedrifts-PC-er.

Kombinasjonen av høy prosessorkraft, lynrask ytelse og høyoppløselig skjerm gjør Dynabook Portégé klar til å takle alt. 

Trengs det litt kreativitet? Ikke noe problem. Vipp berøringsskjermen eller ta den av for å få et nettbrett du kan skrive på med en skjermpenn eller fingrene.

Dynabook Portégé knusler ikke med tilkoblingsmulighetene. USB-C lar deg koble til eksternt utstyr og strøm og muliggjør lynraske overføringshastigheter.

Hele Portégé-serien har dessuten en enestående batteriytelse som varer arbeidsdagen gjennom. Superrask lading og 16 timers batteritid sørger for at du alltid er klar til neste utfordring.

woman working on computer

Business Advanced

For små og mellomstore bedrifter er det avgjørende å finne en balanse mellom kvalitet, ytelse og pris. Det er her Business Advanced-sortimentet vårt kommer inn i bildet.

De slanke, men likevel robuste bærbare datamaskinene våre for små og mellomstore bedrifter utmerker seg gjennom høy ytelse og leverer alt som trengs på en moderne og fleksibel arbeidsplass. Den lysstyrke, blendingsfrie skjermen hjelper deg å fokusere uten å overanstrenge øynene. Hvis du er ute og reiser og vil slippe å lete etter Wi-Fi hele tiden, kan du sette inn et SIM-kort i datamaskinen for å bruke en 4G-tilkobling. Med den lange batteritiden hører «ladeangst» fortiden til.

For å beskytte dataene dine kan du bruke biometrisk pålogging gjennom fingeravtrykk eller ansiktsgjenkjenning.

woman working on computer

Business Essential

Business Essential-datamaskinene er laget for å gi deg driftssikkerhet og produktivitet – uten at det koster deg skjorta. Topp sikkerhet og kraftige prosessorer gjør selv de tyngste arbeidsoppgavene til en lek. Med sin elegante design og lange batteritid er datamaskinen en både hjelpsom og stilfull følgesvenn gjennom arbeidsdagen.