Datamaskiner for arbeidsplassen

Små og enkle datamaskiner for store bedrifter med høye ambisjoner. Se våre bærbare bedrifts-PC-er med kraftig ytelse til en god pris.

Små og enkle datamaskiner for store bedrifter

Gi kollegaer og medarbeidere verktøyene de trenger for å lykkes. Bedrifter krever mye av datamaskinene sine. Bærbare bedrifts-PC-er må levere både på kraft, ytelse og pris – en enhet for hver medarbeider.

Pass på at laptopene du velger til bedriften, har riktig størrelse, vekt og smidighet til å kunne brukes både ved kundebesøk og arbeid fra kontoret.

man working at computer

Ting du bør tenke over når du velger bedrifts-PC:

Bærbarhet og tilkobling 

Små, bærbare datamaskiner er greie å reise med, men har ofte kort batteritid. De beste datamaskinene kombinerer ytelse og en batteritid som varer dagen ut. Når kollegaene dine er på møter eller jobber eksternt, kan det dessuten være praktisk med 4G-tilkobling – i tilfelle Wi-Fi ikke er tilgjengelig.

computer and accessories

Skjermstørrelse

Fra små laptoper med 13" skjerm til større modeller med 15,6" skjerm. Det kan gjøre hele forskjellen når du bærer med deg datamaskinen fra møte til møte. Dagens høyoppløselige skjermer gjør det mulig å vise mye på én og samme skjerm. Når det gjelder skjermkvalitet, bør du være nøye med å velge en lys og blendingsfri skjerm som er behagelig for øynene.

Vekt

Å skulle bære rundt på eller drasse med seg en tung datamaskin fra det ene møtet og konferanserommet til det andre er ikke noen drømmesituasjon. Velg derfor en snerten laptop som det er lett å ta med seg overalt. Ultratynne og lette datamaskiner er svært smidige og enkle å ta med seg.

person putting laptop in bag

Bruk bedriftsapper og -programvare

For å kjøre dagens ressurskrevende apper og programvare må du ha en bedrifts-PC som leverer på både prosessorkraft og minne.

person working at computer

Batteritid

Med mer enn 10 timers batteritid legger arbeidsdatamaskinene våre til rette for effektivitet og produktivitet selv gjennom de lengste arbeidsdagene.

person working at computer

Koble til riktig tilbehør

Koble til eksternt utstyr og strømforsyning og overfør data gjennom én enkel port og kabel. Samtlige av våre Dynabook-maskiner er utstyrt med USB-C-tilkobling, slik at du enkelt kan koble til dockingstasjoner, tilbehør og eksterne skjermer.

computer and docking station

Berøringsskjerm

Laptoper med touchskjerm gir brukerne mulighet til å benytte datamaskinen og innholdet på mer kreative måter. Velg mellom en vanlig datamaskin med touchskjerm eller en 2-i-1-modell der touchskjerm kan tas av for å gjøre datamaskinen om til et separat nettbrett.   

person typing on computer

Sikkerhetsfunksjoner

Biometriske sikkerhetsfunksjoner som f.eks. sikker og enkel pålogging med fingeravtrykkleser og ansiktsgjenkjenning, sørger for god beskyttelse av bedriftsdataene.

man working at computer