Datamaskiner for skole og utdanning

Studenter trenger pålitelige datamaskiner som tåler å bli mistet i bakken av og til. Se sortimentet vårt av bærbare PC-er for skole og utdanning.

Høy ytelse, lav pris

Studenter, pedagoger og lærere har ofte begrensede budsjetter, men trenger like fullt en datamaskin som leverer dag ut og dag inn. De bærbare datamaskinen våre som er tilpasset for skole og utdanning, har en imponerende prosessorkraft som gjør dem i stand til å kjøre flere tunge apper og programmer samtidig.

Innenfor skole og utdanning trengs datamaskiner med høy ytelse. Studier krever ofte enorme mengder research, og da er Dynabook god å ha. Den har nemlig ingen problemer med at du kjører flere programmer samtidig og har en rekke åpne faner i nettleseren.

Vi bruker kun flerkjernede prosessorer, så det er fritt frem for multitasking.
 

child working at computer

Fallsikker og robust

Uhell skjer. Det vet vi alle. Studentlivet er hardt og krevende, og det innebærer at også datamaskinen må være holdbar og slitesterk. De bærbare datamaskinene har blitt nøye kontrollert gjennom krevende tester der vi undersøker alt fra slitestyrke og kabinett til batteriytelse.

Dynabook er fallsikker og robust, har støtbeskyttelse i gummi, forsterkede skjøter og et tastatur som tåler en veltet kaffekopp. Datamaskinene våre klarer den røffe medfarten som gjerne følger med studentlivet.
 

Laptop and text

Grab-and-go

Du trenger en laptop du kan ta med deg og bruke på biblioteket, i klasserommet, på bussen og i sofaen. Våre lettvektere på drøye 1 kg er snertne å ta med seg overalt i en hektisk hverdag. De er små nok til å få plass i en veske eller ryggsekk, og har samtidig nok batterikraft til en hel dag med forelesninger og studier.

person putting computer in bag

Seriøs sikkerhet

Dataene dine er viktige. Det gjelder nå mer enn noensinne, og vi firer aldri på sikkerheten. Datamaskinene våre har TPM 2.0-kryptering og støtter fingeravtrykksensorer.

man working at computer

Enkel håndtering

Å håndtere en hel park med datamaskiner trenger ikke å være noe større hodebry. Microsoft Intune for Education hjelper deg effektivt å få oversikt over og håndtere datamaskiner og brukere. IT-administratorene kan raskt og enkelt installere, konfigurere, vedlikeholde og oppdatere enheter og brukere.

woman working at computer

Kraftig batteri

Med en batteritid på opptil ti timer holder du enkelt ut gjennom en hel skoledag. Fra undervisning og forelesninger på morgenen til sene kvelder med pugging og lekser. Datamaskinene fra Dynabook er allsidige og pålitelige – akkurat det studentene trenger.

woman at computer