A woman working on a laptop
A woman working on a laptop

PC som tjeneste

Fremtidssikre kollegaene dine gjennom datamaskin som tjeneste. Vi tar hånd om samtlige datamaskiner fra oppstart til installering, gjenvinning og sikker disksletting.

Leasing av PC

Med PC som tjeneste kan du gi medarbeiderne dine nøyaktig de verktøyene de trenger. Vi tilbyr de beste bedrifts-PC-ene gjennom en enkel og prisvennlig tjeneste, slik at du kan fokusere på strategiske prioriteringer samtidig som du sikrer at kollegaene og medarbeiderne dine kan jobbe produktivt.

Tilpassede datamaskiner til tilpasset pris

En gammel og treg datamaskin kan svekke produktiviteten til de ansatte. Gjennom leasingtjenesten vår for datamaskiner kan du gi kollegaer og medarbeidere tilgang til den nyeste teknologien – til en fast månedlig pris.

Ettersom hver bedrift er unik, hjelper vi deg å skreddersy en pakke ut fra dine konkrete behov. Vi har et stort spekter av datamaskiner, programvare og finansieringsalternativer du kan velge mellom, slik at du kan skape en PC flåte/maskinpark som tilrettelegger for økt lønnsomhet og produktivitet.

person working at computer

Enkel håndtering

Å skulle håndtere datamaskinene til samtlige ansatte kan koste deg mye tid og ressurser – med mindre du velger å overlate jobben til oss. Laptopene våre er forhåndskonfigurert med det nyeste av programvare (pluss eventuell ekstra programvare du selv velger). Vi kan ta oss av hele livssyklusen fra oppstart til installering, gjenvinning og sikker disksletting.

Teamet vårt er på pletten helt fra start av for å hjelpe deg å distribuere og konfigurere klientene dine. Den proaktive ytelsesovervåkningen vår kontrollerer automatisk hver eneste enhet hele livssyklusen igjennom.

I tillegg vil overvåkningsprogrammene våre kunne fange opp eventuelle problemer før de rekker å forårsake dyre driftsstopp. Når det er på tide med oppgradering, gjenvinner vi de gamle datamaskinene dine på en bærekraftig og trygg måte – og leverer de nye datamaskinene direkte til kontoret ditt.

 

two people looking at something