Team meeting with a Teams call
Team meeting with Teams call-Audio Visual-Lifestyle-Banner

Møterom

Enestående teknologi for møte- og styrerom som gjør det enklere å legge frem ideer og ta riktig beslutning.

Møteromsmiljøer

Det er på møte-, styre- og konferanserommene at folk kommer sammen for å ta beslutninger, og de spiller derfor en sentral rolle hos alt fra små og mellomstore bedrifter til globale konsern. 

Møterommene brukes til mye: samtaler under fire øyne, jobbintervjuer, møter med team og ledelse, samarbeid om ideer og møter med kunder og kollegaer for å treffe forretningskritiske beslutninger.

Hos Sharp forstår vi utfordringene som kan være knyttet til møter – særlig når de involverer flere interessenter – lokalt og globalt. Av og til trenger du et kreativt, inspirerende rom der du og teamene dine kan drive idémyldring og interaktivt samarbeid. Samtidig må du ha et sted der du kan konsentrere deg om strategi, drøfte økonomiske spørsmål, ta opp planer for fremtidig drift eller møte kunder.
 

Vær produktiv med forbedrede møteromsløsninger

Våre  løsninger for møterom hjelper deg å være produktiv og til stedes.
De store interaktive skjermene våre – deriblant Sharp BIG PAD – med integrert smartteknologi tilrettelegger for sammenkomster på tvers av fysiske grenser. Du kan koble til flere brukere og la alle se presentasjoner/videoer og få en interaktiv opplevelse med de andre, på samme måte som hvis de hadde vært fysisk til stedes i rommet.

De digitale skjermene våre samt AV-løsningene, programvarene og tilbehøret vi tilbyr, har en høy grad av interaktivitet og er ideelt egnet for bruk ved mer uformelle ad-hoc-møter hos alt fra små og mellomstore bedrifter til globale konsern, der man ønsker å øke engasjementet gjennom digital formidling. Forskning*1 viser at medarbeidere ofte tilbringer 17 timer eller mer i måneden på møter, så sørg for at de faktisk har utbytte av dem.

Smarte og praktiske interaktive verktøy og skjermer skaper et stimulerende miljø for medarbeidere og kunder, der alle har fullt fokus på møtet. 
 

* Research conducted for Sharp Europe by Censuswide. 1,003 office workers in companies with 100-499 employees in the UK surveyed online, October 2017. 

Sharing screens in meeting room-Audio Visual-Product

Gjør mer med digitale skjermer i forskjellige størrelser

Løsninger for alle miljøer

Large display in meeting on wall_portrait-Audio visual-Product

Møterom

  

Multiboard display in conference meeting-Audio Visual

Styrerom

   

SHARP_Touch_Viewing_software on display-Audio Visual-Product

Konferanserom

  

Få unnagjort mer med dynamiske digitale skjermer

Når bedriften presenterer informasjon på en original og engasjerende måte, øker det produktiviteten og fremmer kreativitet. Vi vet imidlertid at det ikke finnes noen universalløsning som passer til alle, så derfor tilpasser vi teknologien vår til alt fra store styremøter til kurs, kreative rom og samarbeid i små grupper.

Med de dynamiske digitale skjermene våre kan du tilby førsteklasses lyd- og bildekvalitet, hjelpe teamene og interessentene dine å komme sammen, og tilrettelegge for gode beslutninger og kundemøter som gir resultater.

Optimaliser møtene for å la hvert minutt telle

Tiden er dyrebar – ikke minst når det gjelder tidsfrister som må holdes og kritiske beslutninger som må tas. Forskning*2 viser imidlertid at vi kun klarer å holde konsentrasjonen i 45–90 minutter om gangen. Dermed vil det være viktig å komme raskt og effektivt til poenget i møtene. Enten det er snakk om å drøfte neste regnskapsår, føre en kritisk samtale med en større kunde eller legge planer for fremtiden, vil riktig teknologi på møterommet hjelpe deg å bruke tiden effektivt og få maksimalt igjen for strevet.

Finn ut hvordan du kan ta samarbeidet i bedriften til et nytt nivå ved hjelp av AV-utstyr, digitale skjermer og andre produkter fra Sharp.

* How to have better meetings - Sharp Europe/ Tony Schwartz at The Energy Project.

Business Presentation meeting four people-Audio Visual-Product