Enhetshåndtering

Hva er enhetshåndtering?

Alt-i-ett skriverne dine (også kalt skrivebordskrivere) er viktige for utskrift, kopiering, faks og skanning, og må kunne holde tritt med personalet. Enhetshåndtering er derfor svært praktisk for å kunne analysere, styre og sikre skriverne dine fra én enkelt datamaskin.

Office workers working at desks

Få kontroll på alle skriverne

Enten du bare har noen få skrivere eller en hel rekke med multifunksjonsskrivere, kan du nå enkelt få overblikk og forsikre deg om at samtlige av dem fungerer som de skal.

Når en skriver slutter å virke – om det så bare er fordi det er tomt for papir i kopimaskinen – kan det påvirke produktiviteten til hele arbeidsgruppen eller sågar hele foretaket. Programvaren for enhetshåndtering hjelper med daglig vedlikehold ved bl.a. å holde øye med tonernivået, og bidrar til å forbedre den daglige driften.

Product-Software-SRDM-Summary Screen

Overvåk skriverne dine 

Enhetshåndtering tar bort mange bekymringer ved å beskytte skriveren mot hacking gjennom sikre utskrifter og sørge for at dokumenter ikke blir glemt igjen i utskriftsskuffen.   

Ved å håndtere skriverne fra datamaskinen din får du tydelig overblikk over samtlige skrivere. Ved uautorisert endring av innstillinger mottar du et varsel om dette. I tillegg kan du se til at alle skriverne innfrir lover og bestemmelser for person- og datavern.

Gjennom utskriftshåndtering kan du unngå problemer som fører til driftsstopp, tap av produktivitet eller sikkerhetsbrudd.

 

Small workgroup in meeting room

Bruk utskriftshåndtering

Å måtte kontrollere toner og papir for utskriftshåndtering manuelt hver uke er ikke effektivt. Du vet ikke om noe har skåret seg før det er for sent. Automatisert og konsolidert enhetshåndtering gir deg mulighet til å fokusere på viktigere arbeidsoppgaver.

Når noe går galt, koster det dyrebar tid og misnøyen sprer seg på kontoret. Det gjelder da å vite nøyaktig hva som må gjøres. Å være profesjonell og ta ansvar for eget arbeid bidrar positivt til gruppen og styrker både tilliten og effektiviteten.

Three colleagues reviewing on-screen content at PC

Se våre programvarer for enhetshåndtering

Finn ut hvordan du kan maksimere produktiviteten og gjøre en positiv endring i virksomheten din.