Job Accounting II software on MFP panel

Se programvaren som Sharp tilbyr for dokumentstyring og utskriftsstyring

For å forbedre rutinene og skape sikre arbeidsflyter

Kontakt oss

Vi har innovativ og god programvare for små og store selskaper å vokse

Vi tilbyr gode, innovative løsninger som hjelper både små og store bedrifter å vokse. Løsningene våre for dokumentstyring og utskriftsstyring passer til alle typer virksomheter og hjelper deg å jobbe mer effektivt og produktivt og få raskt unnagjort rutinemessig kontorarbeid.

Vi har et bredt sortiment av programvare og skrivere som sammen gir gode forutsetninger for å forbedre rutinene og skape sikre arbeidsflyter.

  • Etterlevelse – Rapporter tiltak for å sikre at de håndteres på en sikker måte og kan dokumenteres og spores.
  • Effektivitet – Oppnå mer effektiv bruk av ressurser og forbruksmateriell gjennom en automatisert og konsolidert håndtering av skriverne. Dette reduserer avfallsmengden og sikrer at du alltid har forbruksmateriellet du trenger.
  • Produktivitet – Skap, lagre og hent informasjon raskere fra ulike enheter på valgfritt sted. Du kan selv forme arbeidsflyten ved å skanne, arkivere og sende filer til dem som trenger dem.
  • Sikkerhet – Bruk av sikkerhetsfunksjoner beskytter utskriftene dine samt dokumentene du skanner og kopierer. Beskytt dokumenter og data ved hjelp av regler og rutiner.
  • Verdi – Håndter utskrifts- og kopieringskostnader, reduser avfallsmengden og skån både lommeboka og miljøet.