Digital skilting

Med en skjerm kan du enkelt vise informasjon og kommunikasjon i bilde-, tekst- og videoformat. Bruksområdet er opp til deg! Uansett hvor skjermene og displayene dine står plassert, har du alltid full kontroll over innholdet de viser. Oppdater materialet ditt via den nettbaserte programvaren – uansett hvor du befinner deg – og synkroniser innholdet med skjermene dine.

Øk engasjementet i butikken din

Kundene og gjestene dine forventer en enhetlig opplevelse med de samme tilbudene på nett som i den fysiske butikken. Med digital skilting i butikken kan du planlegge kampanjer og tilpasse tilbud lokalt ut fra kundenes forventninger. Den nettbaserte programvaren vår gir markedsføringsavdelinger mulighet til å administrere og håndtere innhold på skjermene uansett hvor de står plassert.

Large digital displays in clothes store-Audio Visual-Product

Intern kommunikasjon

Det å kunne visualisere statistikk og salg i sanntid eller sikre at medarbeiderne får riktig informasjon til riktig tid, er av og til alfa og omega. Bruk skjermer på personalrom og i ganger for å formidle informasjon. Hvis du presenterer budskapet ditt gjennom flere kanaler, er det større sjanse for at det kommer raskt og tydelig frem.

Hvis du ikke har nettilkobling tilgjengelig, kan du lage materialet ditt og lagre det på en USB minnepinne som du deretter kobler til skjermen for å vise innholdet.

digital signage

Ønsk alle velkommen. Alltid.

Med digital skilting (også kalt «digital signage») kan du ønske alle velkommen, enten det er snakk om gjester, pasienter, kunder, elever eller personale. Finn riktig lokale, vise aktuelle romreservasjoner og ukens høydepunkter. Planlegg, endre og publiser innholdet ditt i de ferdige malene våre eller lag din egen mal med fargene og logotypen til bedriften din.

welcome screen 2