Restauranter og kafeer

Digitale skilt som viser menyen din, hjelper deg å påvirke kjøpsbeslutningen, øke salget og forbedre kundeopplevelsen. Digitale menyer er enkle å bruke, fleksible og sparer tid. Velg skjerm og tilpass budskapet ut fra hvor og på hvilken type overflate skjermen plasseres: i utstillingsvinduet, på veggen, ute på veien eller ved entreen. Kompletter med en berøringsskjerm for selvbetjening der gjesten selv bestiller, betaler for og henter maten sin.

Oppdater ukens lunsjmeny

Menyer tar tid å oppdatere, og ofte er det både innviklet og dyrt å legge til eller ta bort retter. Ved å bruke en skjerm som er tilpasset for digital skilting, kan du enkelt oppdatere menyene og prisene dine daglig.

Planlegg innholdet og vis lunsjmenyen din mellom 11:00 og 14:00, for så automatisk å bytte meny til kvelden og til neste dag. Det nettbaserte grensesnittet gir deg mulighet til å administrere og håndtere skjermene uansett hvor du befinner deg, og hver skjerm kan vise ulike menyer.

Gourmet pizza promo on digital signage-Audio Visual-Product

Mindre stress. Mer servering.

Hvis du har et kassasystem fra oss, kan skjermene våre (også kalt «bongskjermer») tilføre restauranten din ekstra verdi. Med de fleksible skjermene, som tilpasses ut fra arbeidsrutinene på restauranten din, sendes bongene direkte til kjøkkenet, slik at kokkene får god oversikt. Gjestene og serveringspersonalet kan følge bestillingen og få beskjed når den er klar til henting.

POS_digitalBong