Videomøter

Visk ut grensen mellom fysiske og digitale møter. Koble deg til andre møterom, kollegaer eller deltakere via et videomøte. For noen virker det enkelt, for andre høres det avskrekkende komplisert ut. Vi hjelper deg å minimere risikoen for teknisk rot og sørger for at du kan koble til videomøtet med ett enkelt tastetrykk. Å koble til et videomøte skal være like enkelt som å gå inn i et møterom – uansett hvor du befinner deg og hvilken datamaskin eller møteplattform du benytter.

BYOD – Bring Your Own Device

Aldri hørt om det? Ikke noe problem. Vi forklarer:

Enkelt sagt innebærer det at du tar med deg møtet på din egen enhet. Dette vil si at teknologien i møterommet tilpasses og kobles til enheten du bruker for å delta i møtet (f.eks. en datamaskin eller et nettbrett). Når du kobler datamaskinen din til skjermen, kobles datamaskinen til alt av utstyr i rommet, og du får tilgang til høyttalere, mikrofon, kamera og skjerm. Dermed kan du selv velge hvilket program du vil bruke til møtet: f.eks. Zoom, StarLeaf, Skype for Business eller Microsoft Teams.

BYOD gjør det enkelt for medarbeiderne og gjestene dine å koble til møterommet via egne telefoner, nettbrett eller datamaskiner. Uansett hvilken konferanseplattform som benyttes, gir det en smidig og trygg opplevelse der du har tilgang til alt som finnes av teknologi i møterommet – innbefattet skjerm, videokonferansekamera og lydutstyr.

Team meeting in modern boardroom with interactive screen