laptop

Utforsk bærbare datamaskiner

Se sortimentet vårt av Dynabook-datamaskiner som tilbyr profesjonell ytelse og mobilitet.

Laptops for alle

Ulike datamaskiner alt etter bruksområde

Du trenger en fungerende og samarbeidsvillig datamaskin – ikke en som motarbeider deg. En pålitelig datamaskin med lang batteritid. En datamaskin som gjør at du kan jobbe enkelt og smidig med programmene og appene dine. En datamaskin som virkelig er bærbar og i tillegg tar seg godt ut.

Dynabook-datamaskinene vår gir deg full pakke. Som bærbare datamaskiner for bedrifter er de smidige og kraftige. For skole og utdanning er de lette og robuste, og passer like godt til yngre skolebarn som til høyskole- og universitetsstudenter. Både kabinett og komponenter er forsterket for å gi Dynabook robustheten som kreves i en tøff hverdag.

Vi vet at ulike roller krever ulike verktøy, så for å sikre at vi kan dekke alle behovene dine, har vi designet tre ulike modeller med en rekke forskjellige konfigurasjoner.
 

BEST I DYNABOOK-SORTIMENTET

Business Ultimate

Kombinasjonen av høy prosessorkraft, lynrask ytelse og høyoppløselig skjerm gjør Dynabook Portégé klar til å takle alt. Når så batteritiden er opptil 16 timer, kan du være trygg på at arbeidsdagen går smidig – uten noe krøll og uønskede avbrudd – enten du jobber på eller borte fra kontoret.

man working at computer

Allsidig arbeidsdatamaskin

Business Advanced

Sortimentet vårt av tynne, slitesterke Dynabook Tecra-arbeidsdatamaskiner med høy ytelse leverer på alle plan.

Lyse, blendingsfrie skjermer kombineres med mulighet for LTE-tilkobling og en batteritid som holder dagen ut. Dette er datamaskinen for deg som krever litt mer – enten du er student eller jobber i en bedrift. Hvis du vil løfte sikkerheten enda et hakk, kan du legge til funksjoner som f.eks. ansiktsgjenkjenning for rask og sikker pålogging.

En rask prosessor sørger for at den bærbare datamaskinen holder tritt med deg også ved de mest krevende arbeidsoppgavene. For virkelig å kjøre stil, tilbys dessuten noen av de bærbare datamaskinene våre med et elegant magnesiumkabinett som garantert vil få beundrende blikk fra kollegaer eller medstudenter.

man working at computer

PÅLITELIGHET PÅ ET LITE BUDSJETT

Business Essential

Dynabook Satellite Pro-maskinene våre er laget for produktivitet og tilbyr mye av de samme funksjonene som de beste datamaskinene på markedet – uten å koste skjorta.

Datamaskinene leverer både på sikkerhet og ytelse, og hjelper deg effektivt med selv de mest utfordrende arbeidsoppgavene. Kombinasjonen av lav vekt, fleksibilitet, pålitelig batteritid og eleganse gjør Dynabook Satellite Pro til et naturlig valg for deg som ønsker å kunne jobbe produktivt på kontoret, på forretningsreiser eller på skolen.

woman working at computer

HOLD DATAMASKINEN SIKKER

Topp sikkerhet

Datamaskiner for skole og utdanning eller datamaskiner for bedrifter – uansett er sikkerheten alltid satt i første rekke. Vi er fast bestemt på å beskytte dataene dine. Derfor tilbyr vi avansert kryptering og biometrisk autentisering gjennom f.eks. fingeravtrykk eller ansiktsgjenkjenning for å muliggjøre rask og sikker pålogging.

people working at computer