A person typing on a laptop
A person typing on a laptop

Brannmur

Den omfattende brannmuren vår beskytter forretningssystemene og -dataene dine mot skader. Sharp tilbyr en rekke ulike sikkerhetsløsninger med effektivt beskyttende brannmurer.

Beskytt deg mot cybertrusler

Cybertruslene blir stadig flere og mer sofistikerte, og derfor må organisasjoner i alle størrelser være på vakt og beskytte seg mot nye potensielle risikoer. En effektiv, gjennomtenkt og nøye implementert strategi for cybersikkerhet er alfa og omega.

A man using a laptop

Hva er en brannmur?

Brannmurer spiller en avgjørende rolle for å beskytte forretningssystemene og -dataene dine mot hackere, skadelig kode og virus. Etter hvert som datavolumene fortsetter å øke eksponentielt – med informasjon lagret på flere plattformer og steder – kreves en stadig mer omfattende brannmurbeskyttelse.

Med brannmurene fra Sharp har du trygg forvissning om at bedriften din er godt beskyttet. De sensitive og verdifulle ressursene dine sikres effektivt mot uautorisert tilgang.

person typing at computers

Laget for din bedrift

Den skreddersydde løsningen vår, Brannmur som tjeneste, kan ta hånd om programmene og systemene dine samt alt du har av data på bærbare og stasjonære PC-er, mobiltelefoner og servere. Løsningene våre innfrir dessuten kravene i den europeiske personvernforordningen (GDPR). Vi kan tilby proaktiv overvåkning og flagge eventuell mistenkelig aktivitet. Dermed har du ingenting å bekymre deg for – vi tar oss av alt for deg.

Brannmur som tjeneste inneholder verktøy som forebygger inntrenging, gateway-antivirus, detektering av trusler, applikasjonskontroll og blokkering, forebygging av datatap og DNS overvåkning.

En brannmur er en selvsagt del av IT-infrastrukturen i organisasjonen din. Datatrafikken din overvåkes og feilsøkes av eksperter, og samtlige av systemene og enhetene dine beskyttes. Brannmur som tjeneste kombinerer maskinvare og skyhåndtering, slik at du til enhver tid har full sikkerhet.

A woman working on a laptop