v2

Skjermer, displayer og AV-utstyr

Skjermer og displayer som effektiviserer og forbedrer kommunikasjonen og samarbeidet

Skjermer

I vår digitale hverdag blir kommunikasjon og samarbeid stadig viktigere og vi er helt avhengige av gode skjermløsninger i en eller annen form – fra interaktive skjermer og digital skilting til skjermer som er tilpasset for møterom og videokonferanser.

Eleganse med en interaktiv berøringsskjerm

Ny teknologi gjør det mulig å komme sammen og samarbeide på tvers av fysiske grenser, og det er for lengst slutt på den tiden da alle måtte sitte tett samlet rundt en konferansetelefon.

I dag har vi smarte og interaktive skjermer for møterom og videokonferanse der avdelinger, folk og kontorer verden rundt knyttes sammen gjennom lyd og bilde. Dette åpner opp for diskusjoner, samarbeid og utvikling, der foretak, skoler og helseinstitusjoner enkelt kan håndtere samtaler med over 50 deltakere.

En interaktiv berøringsskjerm er en elegant og moderne måte å presentere informasjon på – enten det dreier seg om en prognose for årsbudsjettet, et personalmøte eller en salgspresentasjon, kan du være sikker på at fremførelsen blir helproff.
 

 

Sharp mötesrum

Gjør kommunikasjonen din mer engasjerende

Ikke alle skjermer er interaktive. Du finner disse skjermene i blant annet resepsjoner, trappehus, butikker, på venterom, skoler, kjøpesentre og bakerier.

Skjermer som er tilpasset for digital skilting og videovegger, blir på slike steder brukt til å løfte frem et budskap og vise alt fra markedsføring og menyer til instruksjoner og veiledning. 

Med digital skilting og videovegger som er skreddersydd ut fra hva bedriften din trenger, gjør du kommunikasjonen din mer engasjerende og kan enkelt tilpasse budskapet ut fra målgruppe og hvor skjermen står plassert. Det at budskapet ditt er tilgjengelig til rett tid og med høy oppløsning, betyr større tydelighet og gjennomslagskraft.

Sharp terminal