An image of an office
An image of an office

Løsninger etter miljø

Sharp tilbyr innovative, bransjeledende løsninger og tjenester for alle typer organisasjoner og miljøer.

Tjenester og løsninger
Møteromsteknologi
Digital skilting
Arbeidsplassløsninger

Enten du driver en liten, selvstendig oppstartsbedrift, en etablert liten eller mellomstor bedrift eller et stort konsern, trenger du teknologi som er til å stole på. Denne må i tillegg være tilpasset de konkrete utfordringene og behovene i de vertikalene markedene der du driver virksomhet.

Teknologien fra Sharp egner seg for alle typer organisasjoner samt spesifikke miljøer som kontorer, klasserom og møterom

Løsninger etter miljø

Kontormiljøer

Løsninger for kontormiljøer

Kontormiljøer trenger å være produktive, effektive og tilrettelagt for samarbeid. Vi velger og leverer derfor samtlige av løsningene våre – fra administrerte utskriftstjenester til AV-løsninger – med dette i bakhodet. 

For eksempel er løsningene vår for dokumentarbeidsflyt lagt opp slik at det administrative backoffice-arbeidet kan tas unna raskere, og vi tilbyr et bredt spekter av AV-løsninger for møterom og skilting som sikrer at informasjonen alltid formidles på en tydelig og effektiv måte.

office printing

Møteromsmiljøer

Løsninger for møteromsmiljøer

Møterom kan brukes til mange formål – fra formelle presentasjoner til ad-hoc-idémyldring. De bør derfor ha en fleksibel innredning som tilrettelegger for produktivitet uansett oppgave. Riktig bruk av de riktige AV-verktøyene hjelper deg å sikre at tiden som tilbringes i møter, gir maksimalt utbytte for alle.

Hos Sharp forstår vi utfordringene som kan være knyttet til møter – særlig når de involverer flere interessenter. Samarbeidsløsningene våre for møterom hjelper deg å dele og formidle informasjon på en effektiv måte i mange ulike møteromsmiljøer.

Five people in meeting room with windows collaboration display from Sharp

Klasseromsmiljøer

Løsninger for klasseromsmiljøer

Sharp har i flere tiår levert teknologi til utdanningssektoren – fra barnehager og skoler til universiteter og opplæringssentre.

Målet vårt er å gjøre teknologien mer tilgjengelig for elevene og mer brukervennlig for lærerne. Utvalget vårt av interaktive displayer er med på å gjøre skoletimene mer engasjerende og bidrar til et klasseroms-/læringsmiljø som både lærere og elever i alle aldre trives i.

Four children writing on display in maths class-Audio Visual-Lifestyle

Resepsjon

Løsninger for mottaksmiljøer

Resepsjonsområdet til en bedrift er både dets synlige ansikt og også et viktig informasjonssenter for besøkende og ansatte. Hos Sharp anerkjenner vi de unike mulighetene som resepsjonsområder og venterom gir for å gjøre et positivt inntrykk og dele informasjon effektivt med både besøkende og ansatte.

Vi kan tilby en rekke AV-utstyr og arbeidsplassløsninger som hjelper deg med å effektivisere registreringsprosessen for besøkende og informere og utdanne alle som passerer gjennom resepsjonsområdet.

People in reception looking at display-Audio Visual-Product

Hvorfor bør du velge Sharp som teknologipartner?

Våre svært kompetente og erfarne konsulenter vil jobbe tett sammen med deg for å kartlegge målene dine og designe en løsning som vil fungere for deg og teamet ditt både nå og i årene videre.

Vi har designet innovative, bransjeledende løsninger samt prisvinnende produkter og teknologier i en årrekke (se mer etter tema). Samtidig har vi flere tiår med erfaring fra alle bransjer, bedriftsstørrelser og virksomhetsmiljøer.

Hvis du ønsker skreddersydd service, AV-løsninger og administrerte utskriftstjenester av høy kvalitet fra et velrenommert, globalt varemerke, er Sharp det naturlige valget.