Futuristic globe
Futuristic globe

Om oss

Sharp Europa inngår i Sharp Corporation, som har mer enn 49 000 medarbeidere globalt. I Norden jobber vi med B2B-løsninger, og forretningsfilosofien vår bygger på det å tilby løsninger som bidrar til en enklere hverdag.

Om Sharp
Jobbmuligheter
CSR

Tuftet på innovasjon

Sharp har siden grunnleggelsen i 1912 utviklet banebrytende produkter som representerer originalitet og nytenking. Fra verdens første mekaniske stiftpenn, «Ever-Sharp», til de første LCD-minikalkulatorene, den første kopimaskinen og nå 8K-skjermer. 

Sharps drivkraft har helt fra starten av vært ønsket om å være original og nyskapende, noe som startet med grunnlegger Tokuji Hayakawa og hans kjerneverdier: oppriktighet og kreativitet. Dette er verdier som er ledestjerner for oss den dag i dag. 

Vi utvikler og skaper nye produkter som påvirker hvordan vi lever og jobber i dagens samfunn. Like fullt er det ikke teknikken eller teknologien i seg selv som driver oss, men hvordan den hjelper folk i det daglige.

Sharp's founder Tokuji Hayakawa

Sharp Corporation i dag

Vi jobber med å utvikle og skape produkter som bidrar til en enklere hverdag. Både hjemme og på jobb. Vi står for innovasjon, kvalitet, verdiskaping og design.

Resultatet er enestående teknologi og produkter i tråd med mottoet «We make products that others want to imitate!».  

Fokuset vårt i Europa er per i dag B2B-løsninger. Vi ønsker å inspirere andre gjennom innovative løsninger som kommer bedriftene til gode og kan inngå i nye arbeidsmetoder.  

Office workers using PCs at desks

Sharp i Europa

Sharp Europa er en del av Sharp Corporation – et konsern med mer enn 49 000 medarbeidere globalt, som tilbyr både B2B-løsninger og forbrukerprodukter. I Europa har vi tre forretningssegmenter, er representert på 17 markeder og har fire egne produksjonsanlegg. 

Målet vårt er å hjelpe bedrifter – uansett bransje eller størrelse – å jobbe smartere og mer effektivt takket være riktige løsninger. Vi er med på å skape fremtidens arbeidsplasser. 

B2B-løsningene våre innbefatter både maskin- og programvareløsninger: alt fra små skrivere for kontorbruk til store, høyvolummaskiner for trykkerier. Fra profesjonelle skjermer med nyeste skjermteknologi til IT-tjenester og kassasystemer. 

Map of Sharp locations in Europe

Sharp i Norden og Norge

I Norge har vi hovedkontor i Oslo og kan vise til et robust nettverk av prioriterte samarbeidspartner over hele landet. Vi jobber med bedrifter i alle størrelser og bransjer, både innenfor privat og offentlig sektor. 

Målet vårt er å være kundens naturlige valg, forstå kundens virksomhet og være en proaktiv samarbeidspartner å utvikles med over tid. Det er viktig for oss å tilby god service, og sammen styrker vi kompetansen vår kontinuerlig for å kunne gi et høyest mulig servicenivå.  

Vi er arbeidsmiljøsertifisert iht. ISO 45001-standarden og jobber ut fra FNs globale mål om et bærekraftig samfunn i 2030.

I Norden er vi 270 medarbeidere med hovedkontor i Stockholm. 
 

map-nordics

Vi ser hele tiden fremover

Sharp har i over 60 år vært en av verdens største produsenter av fotovoltaiske solceller for en miljøbevisst energiproduksjon. Så langt har Sharp Solar Services levert mer enn 50 millioner PV-moduler verden rundt. 

Som både produsent og tjenesteleverandør har vi en sterk posisjon og forståelse for markedet, og spiller en rådgivende rolle i hvordan teknologi kan og skal fungere sammen optimalt. 

I Europa investerer vi i og er bransjeledende på utvikling av nye tekniske løsninger som skal hjelpe bedriftene inn i fremtiden. 
 

PV Solar power plant with technician on a laptop in the foreground