People working on a laptop
People working on a laptop

Med menneskene i fokus

Våre ansatte i dag

Ledige tjenester akkurat nå

Folk på Sharp

Sharp er et stort, globalt varemerke og en stor arbeidsgiver. Vi har medarbeidere fra mer enn 25 land i Europa, og vi hos Sharp i Norden er en del av det. Vi vil at du skal føle deg hjemme hos oss og ha opplevelsen av å være del av et team.

Det er medarbeiderne som sørger for at vi lykkes med å få produktene og tjenestene våre ut på markedet. Mennesker som brenner for å gi god service, samarbeide og tenke innovativt i en verden som er i rask endring.

Vi tilbyr en moderne arbeidsplass der du får og kan utvikle deg. Der du oppmuntres til å tenke kreativt og være med på å gjøre en forskjell.

Sharp office Stockholm

Jobbe hos oss

Medarbeiderne våre har det til felles at de er

  • nysgjerrige, har et åpent sinn og våger å stille spørsmål
  • oppmuntrende, støttende og lagspillere
  • proaktive, løsningsorienterte og resultatrettede
  • ansvarsbevisste
  • opptatt av teknologi og det å sette kunden i fokus gjennom godt samarbeid
Sharp office Stockholm work with us
Stine Enger
I Sharp er jeg del av et stort anerkjent selskap, samtidig som vi lokalt i Norge føles som en «typisk» norsk mellomstor bedrift. Jeg trives veldig godt med mine kollegaer, føler at jeg er en del av «Sharp familien» og at jeg har mulighet til å påvirke.
Stine Enger

Salg og Administrasjon

Stian Nyløkken
Sharp er et innovativt selskap med en tydelig strategi, som gjør at det er enkelt å vite hvor vi er på vei. Dette synes jeg er veldig motiverende, vi jobber sammen både lokalt og nordisk mot et felles og tydelig mål.
Stian Nyløkken

Teknisk direktør