Desktop on WCD-product-Banner
Desktop on WCD-product-Banner

Oppdag våre skjermer og AV-utstyr

Kommunikasjon og samarbeid med skjermer og displayer for alt fra styre- og møterom til arenaer og butikker.

Kontakt oss

Velg den beste skjermen

Våre audiovisuelle løsninger - Sharp og Sharp / NEC - står for innovasjon og ekspertise. Alt fra resepsjoner og butikker til klasse- og styrerom. Du kan enkelt bruke de profesjonelle skjermene våre som digitale skilt og videovegger for å formidle informasjon eller oppnå større engasjement og produktivitet.

Interaktivt skjermer

Interaktivt BIG PAD-display

La de interaktive skjermene våre ta møtene og kursene dine til neste nivå. Sharp BIG PAD gjør det enkelt å samarbeide i klasse- og styrerom.
Sharps BIG PAD med Pen-on-Paper®-teknologi gir en papirlignende følelse og nøyaktighet og utmerker seg med intuitiv berøringsteknologi og brukervennlig grensesnitt. BIG PAD-skjermstørrelsen gjør det enklere enn noensinne å dele ideer og jobbe sammen for å sikre at møtene gir resultater.

Windows collaboration display

Windows collaboration display er designet og utviklet spesifikt for moderne arbeidsplasser. Det er vår neste generasjons BYOD-løsning med interaktiv 70" skjerm og 4K-oppløsning. Se fordelene når du bruker Microsoft 365 og Microsoft Teams til å skape effektive møter, visualisere ideer og tilrettelegge for samarbeid – også når møtedeltakerne jobber eksternt.
 

Team in huddle meeting-Audio Visual-Product

Digital skilting og videovegger

Digital skilting

Digital skilting (også kalt digital signage) er en enkel måte å øke interaksjonen med besøkende på. Digital skilting og videovegger brukes i butikker og på kjøpesentre, sykehus og eiendommer for å nå ut med riktig budskap. De høyoppløselige skjermene våre med kraftig lysstyrke kan installeres på mange ulike måter og hjelper deg å skape fantastisk innhold som synes og skiller seg ut i mengden.

Skjermene og videoveggene våre er laget for kontinuerlig drift døgnet rundt og forbruker lite strøm. Dette betyr at du enkelt og effektivt kan nå ut med budskapet ditt uten store kostnader.

Large digital displays in clothes store-Audio Visual-Product

Projektorer

Med Sharp / NEC-projektorer kan du informere, presentere og imponere innenfor mange bruksområder. Vi tilbyr et omfattende sortiment av projektorer, inkludert laserprojektorer, forretningsprojektorer og profesjonelle projektorer.

Det skalerbare bildet uten kanter gir mye større allsidighet, og de leverer de teknologiene og den lysstyrken du trenger innenfor en lang rekke bruksområder. De har også lave samlede eierkostnader (TCO) med lang levetid for lampe og filter for langvarig, vedlikeholdsfri drift.

A team in a meeting using a projector

Desktop displays - skrivebordsskjermer

Med våre skrivebordsskjermer kan du vise bilder med større dybde og fargepresisjon og samtidig  lese tekst klarere takket være den høye oppløsningen. En bred visningsvinkel sikrer også konsekvent bilder av høy kvalitet, også for dem som ser dem fra siden. De har også ekstra tynne kanter, helsebevisst ergonomi, mange innebygde tilkoblingsmuligheter og et utvalg av skjermstørrelser fra 24 til 27 tommer. Det betyr at vi kan levere riktig skrivebordsskjerm for nesten alle bruksområder, fra de kostnadsbevisste til virksomhetskritiske miljøer.

A woman working on a desktop display in an office