A man in an office next to an MFP
Two people in office-Printer-Banner

Kontor

Sharps utvalg av kontorløsninger hjelper deg å skape et smart kontormiljø der du kan jobbe enda mer effektivt og produktivt.

Kontormiljøen

Da mange av oss tilbringer store deler av dagen i et kontormiljø, er det viktig at dette blir tilrettelagt på en måte som gjør at vi kan jobbe mer:

  • effektivt – gjennom enklere tilgang til informasjonen og færre manuelle, gjentakende oppgaver
  • praktisk – ved å gjøre det enklere å gjennomføre møter på ulike steder og med ulikt antall deltakere
  • produktivt – ved at det legges til rette for teamarbeid, arbeid, diskusjoner og presentasjoner i plenum

Det tradisjonelle kontoret har i senere år endret seg gjennom en utvikling i retning hybridarbeid. Mange organisasjoner har tatt i bruk forskjellige kommunikasjonsteknologier for å skape et «virtuelt» kontor som skal sikre at medarbeiderne bevarer tilgangen til alle fordelene ovenfor også når de jobber borte fra kontoret.
 

Hvordan kan Sharp være til hjelp?

Hos Sharp forstår vi utfordringene som bedriftene står overfor, og vi har derfor utviklet en rekke unike kontorløsninger som hjelper deg å skape et smart kontormiljø som tilrettelegger for effektivt og produktivt arbeid.

Modern office with printer and display-Product

Dokumentproduksjon

Vi har lang erfaring med kontorskrivere. Velg fra et bredt sortiment av Sharp-fotokopimaskiner og Sharp-skrivere, med nettverks-/Wi-Fi-funksjon, som hjelper deg å lykkes med den digitale omleggingen og oppnå økt produktivitet og effektivitet.

I tillegg til å produsere dokumenter av høy kvalitet i farge eller svart-hvitt, tilbyr multifunksjonsskriverne våre en rekke alternativer som effektiviserer arbeidet: alt fra papirskuffer med ekstra volum til ferdigstillingsverktøy for produksjon av profesjonelle hefter in-house.

Mer funksjonalitet

Og selvsagt har de også verktøyene du trenger for rask og enkel innhenting og deling av informasjon. For eksempel kan du skanne dokumenter og sende dem trygt via e-post eller opprette redigerbare PDF-filer av papirdokumenter. I tillegg kan du enkelt lagre og åpne dokumenter i offentlige skybaserte lagringstjenester eller skrive ut / skanne fra mobilenheten.

Samtlige av våre alt-i-ett-skrivere er utstyrt med et bredt spekter av informasjonssikkerhetsfunksjoner som beskytter deg mot et stort antall sikkerhetstrusler og hjelper deg å innfri personvernlovene. Hvis du ønsker det, kan vi også administrere det hele for deg gjennom totalløsningen vår for utskriftssikkerhet. Dette gir deg trygghet om at de sensitive bedriftsdataene dine til enhver tid er godt sikret.

A woman using an MFP in an office

Informasjonsstyring og -deling

Sharps programvare for dokument- og utskriftsstyring gir deg en rekke sikre, konfigurerbare applikasjoner som kan brukes sammen med multifunksjonsskriverne våre for å effektivisere hvert trinn i arbeidsflyten for dokumentstyring.

Ved å effektivisere og automatisere mange prosesser – samtidig som de åpner for sikker og enkel tilgang når og hvor som helst – bidrar disse løsningene til å forbedre produktiviteten, redusere kostnadene, styrke samarbeidet og øke mobiliteten.

Two construction workers on laptop-Printer-Product

Møter og samarbeid

AV-utstyret samt AV-programvaren og -tilbehøret vi tilbyr, hjelper deg å bruke og dele informasjon mer effektivt i mange ulike kontor- og møteromsmiljøer. Brukervennlige grensesnitt, ultrasensitiv berøringsfunksjonalitet og Pen-on-Paper-teknologi gjør BIG PAD-skjermene fra Sharp særlig egnet for teamarbeid og samarbeid. Med våre interaktive Windows collaboration displays kan du utnytte MS365 og MS Teams maksimalt for å tilrettelegge for samarbeid og gjennomføre møter på en mer effektiv måte.

Synappx™-plattformen med applikasjoner og tjenester er en del av Sharps arbeidsplassløsninger og har stor praktisk nytteverdi. Kombinert med den Synappx-kompatible maskinvaren sørger den for at du kan komme raskere i gang med møter og gir deg mulighet til å fjernstyre Sharp-enheter og dele eller skrive ut informasjon direkte fra smarttelefon.

WCD Dynabook meeting room 2-Product

Gjør et varig inntrykk...

Med Sharps digitale, høyoppløselige skilting kan du kommunisere og dele detaljert informasjon på en tydelig og effektiv måte på tvers av steder.

Den sikre og brukervennlige løsningen vår for besøksstyring gjør på sin side administreringen av medarbeider-, besøkende- og kontraktørregistrering til en lek.