Team meeting with a Teams call
Team meeting with Teams call-Audio Visual-Lifestyle-Banner

Møterom

Enestående teknologi for møte- og styrerom som gjør det enklere å legge frem ideer og ta riktig beslutning.

Møteromsmiljøer

Det er på møte-, styre- og konferanserommene at folk kommer sammen for å ta beslutninger, og de spiller derfor en sentral rolle hos alt fra små og mellomstore bedrifter til globale konsern. Møterommene brukes til mye: samtaler under fire øyne, jobbintervjuer, møter med team og ledelse, samarbeid om ideer og møter med kunder og kollegaer for å treffe forretningskritiske beslutninger.

Hos Sharp forstår vi utfordringene som kan være knyttet til møter – særlig når de involverer flere interessenter – lokalt og globalt. 

Vær produktiv med forbedrede møteromsløsninger

De store interaktive skjermene våre – deriblant Sharp BIG PAD – med integrert smartteknologi tilrettelegger for sammenkomster på tvers av fysiske grenser. Du kan koble til flere brukere og la alle se presentasjoner/videoer og få en interaktiv opplevelse med de andre, på samme måte som hvis de hadde vært fysisk til stedes i rommet.

De digitale skjermene våre samt AV-løsningene, programvarene og tilbehøret vi tilbyr, har en høy grad av interaktivitet og er ideelt egnet for bruk ved mer uformelle ad-hoc-møter hos alt fra små og mellomstore bedrifter til globale konsern, der man ønsker å øke engasjementet gjennom digital formidling. 

A team meeting

Gjør mer med digitale skjermer i forskjellige størrelser

Løsninger for alle miljøer

Large display in meeting on wall_portrait-Audio visual-Product

Møterom

Møterom for alle behov - fra hybridmøter til opplæring og konferanser.

Multiboard display in conference meeting-Audio Visual

Styrerom

SHARP_Touch_Viewing_software on display-Audio Visual-Product

Konferanserom

Få unnagjort mer med dynamiske digitale skjermer

Vi vet imidlertid at det ikke finnes noen universalløsning som passer til alle, så derfor tilpasser vi teknologien vår til alt fra store styremøter til kurs, kreative rom og samarbeid i små grupper.

Med de dynamiske digitale skjermene våre kan du tilby førsteklasses lyd- og bildekvalitet, hjelpe teamene og interessentene dine å komme sammen, og tilrettelegge for gode beslutninger og kundemøter som gir resultater.

Optimaliser møtene for å la hvert minutt telle

Enten det er snakk om å drøfte neste regnskapsår, føre en kritisk samtale med en større kunde eller legge planer for fremtiden, vil riktig teknologi på møterommet hjelpe deg å bruke tiden effektivt og få maksimalt igjen for strevet.

Finn ut hvordan du kan ta samarbeidet i bedriften til et nytt nivå ved hjelp av AV-utstyr, digitale skjermer og andre produkter fra Sharp.

 

Business Presentation meeting four people-Audio Visual-Product