People in a meeting
Three people in meeting-Audio Visual-Lifestyle-Banner, Sharp

Finn ut mer om skjermer

Innovative og kraftfulle skjermer som er alfa og omega for kommunikasjon, informasjon og samarbeid i hverdagen.

Hva er en skjerm?

I dag finner man skjermer og displayer nesten overalt, og de spiller en sentral rolle i det daglige. Med en skjerm kan du enkelt vise informasjon og kommunikasjon i bilde-, tekst- og videoformat tilpasset målgruppen din.

Hvorfor bør du bruke en skjerm?

Skjermene har gjort sitt inntog i alt fra skoler og sykehus til små bedrifter, kjøpesentre og store globale konsern. Uansett hvor skjermen er plassert, er den avgjørende for effektivt samarbeid, god kommunikasjon og informasjonsformidling.

Interaktive skjermer gir brukerne mulighet til å koble til, treffes og samarbeide gjennom videokonferanser og Microsoft 365 i sanntid utenfor bedriftens fysiske grenser.

Det er flere enn bedriftene som har nytte av dette. Sykehus og andre helseinstitusjoner kan bruke digital skilting til å informere om ledige senger og ventetider. Interaktive skjermer gjør undervisningen enklere og mer inspirerende for både elever og lærere.

Annotating on display in meeting-Audio Visual-Lifestyle, Sharp

Kan brukes til kommunikasjon

I dag finner vi skjermer og videovegger overalt: 

  • Resepsjoner og venterom
  • Ankomst- og avgangshaller
  • Kjøpesentre og butikker
  • Design- og arkitektkontorer
  • Bedrifts- og kontorbygg

Uansett hvor du plasserer skjermen eller videoveggen din, er det viktig at budskapet ditt tiltrekker riktig oppmerksomhet. For å maksimere tilgjengeligheten finnes en rekke ulike alternativer – fra skjermer som er i drift døgnet rundt, til 4K.

 

Airport with digital signage-Audio Visual-Lifestyle, Sharp

Hvilken type skjerm trenger du?

Skjermene og displayene våre i høy kvalitet støtter flere alternativer og konfigurasjoner, og fås i ulike størrelser for alle behov og budsjetter. Fra små og kompakte 32" skjermer til store, kraftfulle videovegger som dekker en hel fasade.

Ting du bør tenke over når du velger skjerm:

  • Størrelse – Hva viser du og hvor? En liten tekst vil være vanskeligere å se på en stor videovegg, og en slagkraftig kampanje kan forsvinne i mengden på en liten skjerm... 
  • Tilkobling – Med flere porter og innganger samt nett- og Wi-Fi-tilkobling må du passe på at du har alt som trengs for å koble til skjermen din.
  • Interaktiv eller berøring – Er innholdet ditt interaktivt? Vil en interaktiv skjerm kunne gi større engasjement? 
  • Drift – Trenger du drift 24/7? Skal skjermen plasseres utendørs og måtte tåle vær og vind?

Det finnes skjermer og displayer for alle behov og krav i ulike bransjer. Ta en titt på sortimentet vårt av skjermer, programvare og tilbehør for å finne løsningen som passer til deg.

People in reception looking at display-Audio Visual-Product