BP-70C31

Utforsk kopimaskinene fra Sharp

Ta en titt på det rikholdige utvalget vårt av kopimaskiner som kan tilpasses ut fra hva du trenger.

Kontakt oss

Vi har noe for alle og enhver: små maskiner til små hjemmekontorer, mellomstore maskiner til kontorbruk og kraftfulle kjemper til interne trykkerier.

Kopimaskinene fra Sharp kan tilpasses alt etter om du trenger et enklere system for enkeltbrukere / små bedrifter eller en nettverkstilkoblet multifunksjonsskriver med etterbehandling for foretak og organisasjoner som har mange medarbeidere med ulike behov.

Hos oss finner du et rikholdig utvalg av kopimaskiner og produksjonsskrivere å velge mellom. Vi har dermed en passende løsning til deg enten du trenger en skriver i sort/hvitt eller du har behov for både fargeutskrifter, skanning og faks.

Vi kombinerer sikkerhet og effektivitet

Samtlige av våre modeller – fra den enkleste basismodellen til de store produksjonsskriverne – er utstyrt med innebygde sikkerhetsfunksjoner og kan skanne, kopiere, fakse og arkivere.

Du kan digitalisere dokumenter gjennom sikker skanning og deretter raskt og enkelt dele informasjon til e-postmottakere eller mapper. Trådløs tilkobling, en brukervennlig og konfigurerbar berøringsskjerm, bevegelsessensorer og avanserte sikkerhetsfunksjoner bidrar til sikkerhet og effektivitet. En rekke av produktene våre innfrir de nyeste og strengeste kravene til bærekraft iht. kriteriene for miljømerket Blå engel.

MFP Panel

Legg til rette for samarbeid på jobben

Multifunksjonsskriverne våre (også kalt mfp) hjelper deg å få jobben unnagjort raskt og problemløst. Bruk smarte tilkoblinger og programvare for å gi teamet frihet til å jobbe når og hvor som helst.

Når du og teamet ditt skal utveksle ideer eller konfidensiell informasjon, kan du dra fordel av våre markedsledende sikkerhetsfunksjoner og løsninger til skytjenestene fra Microsoft 365.

Two colleagues at desks using laptop and smartphone

Kopimaskinen kan vokse i takt med virksomheten

Når behovene dine endres, er det bare å legge til nye funksjoner i kopimaskinen. Trenger du hulling, stifting eller sortering? Har du behov for mer lagringskapasitet?

Vil du øke papirkapasiteten ved hjelp av flere papirtilganger? Hvis du har en kreativ jobb, vil det være lurt å velge en multifunksjonsskriver eller A3-fargekopimaskin som gir deg mulighet til raskt å produsere ulike typer utskrifter.

MX-M1206