Høyvolumsystem – prosystem i produksjonsklasse

Brukervennlige systemer som gir profesjonelle resultater

Våre høyvolumsystemer er designet for ytelse, pålitelighet og brukervennlighet ned til minste detalj. Med profesjonelle funksjoner får du høy produktivitet og bildekvalitet i verdensklasse.

Du kan produsere store mengder dokumenter av profesjonell kvalitet, i sanntid og uten tidkrevende forberedelser. Med god mediehåndtering, høy papirkapasitet og unik evne til å skrive ut i farger helt ut til kanten, kan du raskt lage høykvalitets, profesjonelt utseende brosjyrer i en enkelt flyt.

Man by a light production printer

Allsidig og kan håndtere store volumer

Du kan takle de største jobbene uten bekymringer ved å kunne fylle på papir og toner uten å måtte sette utskriften på pause. Bygg en samling tilpassede dokumenter, jobber og medieprofiler for økt automatisering og print-on-demand. Med et imponerende utvalg av papirinnmatings- og etterbehandlingsalternativer kan du produsere forskjellige jobber.

Med kraftig og bransjeledende prosessteknologi, integrert med Adobe-teknologi og Fiery RIP, får du jobben gjort raskere og med større presisjon. Systemene er også ideelle for utskrift av variable data.

Man using light production printer

For interne skrivere og reproavdelinger

Uansett hvilken modell du foretrekker, vil kapasiteten og allsidigheten til våre høyvolumsystemer levere dokumenter med raske arbeidsflyter og nøyaktig fargekontroll.

Systemene tilpasses dine behov for intern trykking og reproavdeling.

A light production printer