BP-70C65

Utforsk skrivere fra Sharp

Vi har skrivere til alle typer arbeidsplasser.

Kontakt oss

Fra hjemmekontor til små og store bedrifter og organisasjoner

Skriverne fra Sharp gir deg alt du trenger på arbeidsplassen. Velg mellom alt fra små og kompakte skrivebordskrivere for mindre arbeidsgrupper til kraftige multifunksjonsskrivere med mange funksjoner for større bedrifter og organisasjoner.

Enten du trenger å kopiere i sort/hvitt, skrive ut i farger, skanne dokumenter eller lage en brosjyre, kan du være sikker på å finne en passende kontorskriver hos oss.

Få unnagjort mer på mindre tid

Vi tilbyr et bredt sortiment av effektive og sikre skrivere. Fra enklere til avanserte laserskrivere og multifunksjonsskrivere for kopiering, skanning, arkivering og faks. I tillegg tilbyr Sharp viktig programvare for digital håndtering. Det å kunne effektivisere arbeidsflyten fra papir til digitalt ved hjelp av skanning, har mye å si. Vi har funksjoner som f.eks. trådløs tilkobling, konfigurerbar berøringsskjerm, bevegelsessensorer og avansert databeskyttelse.

Når du og teamet ditt skal utveksle ideer eller konfidensiell informasjon, kan du dra fordel av våre markedsledende sikkerhetsfunksjoner og smarte løsninger til skytjenestene fra Microsoft 365.

En rekke av produktene våre innfrir de nyeste og strengeste kravene til bærekraft iht. kriteriene for miljømerket Blå engel. Skriveren og kopimaskinen med skanner du kjøper fra oss, kan med ekstra tilbehør hjelpe deg å drive enda mer effektivt.

Product-Printer-MX-C607F

Del informasjon på en trygg måte

Hos oss kommer sikkerheten alltid i første rekke. Ved å gi deg mulighet til å skanne og dele beskyttede og forretningskritiske data (f.eks. avtaler, fakturaer og juridiske papirer) på en sikker måte direkte fra enheten din, tilrettelegger teknologien vår for at du og medarbeiderne dine skal kunne samarbeide effektivt på prosjekter.

Kontorskriverne våre gir deg mulighet til å opprette dokumenter av høy kvalitet og dele dem på en enkel måte. Vi hjelper deg å sikre god driv i prosjektene dine og sørge for at alle til enhver tid er oppdaterte – uansett hvor de befinner seg.

Woman using printers and photocopiers

Skrivere som kan vokse i takt med virksomheten

Legg til ekstrautstyr for å oppgradere skriveren med funksjoner som hulling, stifting og sortering. Ekstra papirtilganger gir deg mulighet til å øke utskriftskapasiteten. Hvis du jobber in-house eller ønsker ulike typer trykksaker, kan en produksjonsskriver være det riktige valget.

Se hele utvalget vårt av effektive skrivere med høy utskriftskvalitet og et bredt spekter av funksjoner.

MX-8090N