Sharp Optimised Visitor Management System
Sharp Optimised Visitor Management System

Resepsjon

Tydelig kommunikasjon og fleksibel besøkshåndtering

Resepsjoner og innganger

Resepsjonen og inngangen er ditt ansikt utad, men også et viktig informasjonsknutepunkt for både besøkende og ansatte. Alle består, noe som gjør det til et sted å både samarbeide og kommunisere.

I de fleste resepsjonsområder vil du vanligvis finne besøkende som kommer, møtt av resepsjonister som vil registrere dem og skrive ut besøkskort. Det er også vanligvis ulike typer visuell skilting, ansatte som kommer og går, og til og med improviserte møter på farten.

Det finnes et bredt spekter av tekniske løsninger som tilrettelegger og forbedrer innganger og mottak. For eksempel er storformatskjermer eller videovegger ideelle for store innganger og hotellmottakelser. Det finnes også mindre monitorer som kan brukes der det er begrenset med plass som resepsjoner og venterom. Mange mottak bruker nå besøksadministrasjon for å ønske velkommen og logge inn gjester, samt skrivere og kopimaskiner for å produsere besøksmerker og relevant sikkerhets- eller plasseringsinformasjon.

Hvordan kan vi i Sharp hjelpe deg?

Vi kan tilby en rekke utstyr og løsninger for å hjelpe deg med å effektivisere besøksregistrering, informere og utdanne alle som passerer resepsjonen.

People in reception looking at display-Audio Visual-Product

Besøksstyring

Ved å investere i smart teknologi gjør du et godt inntrykk på besøkende med jevn og effektiv innsjekking, og personalet kan vie seg til mer produktive oppgaver.

Ved hjelp av programvare for besøkshåndtering og kontaktløs pålogging kan besøkende sjekkes inn digitalt.

Systemet lagrer besøksdata; navn, besøksmottaker, firma, dato og klokkeslett. Systemet sender automatisk en e-post til den aktuelle besøkende mottaker med alle detaljer og bilde for å sikre at den besøkende virkelig er forventet, og gi den besøkende mottakeren tid til å forberede møtet. Systemet kan også informere besøkende om arbeidsplassens sikkerhetspolicy og andre retningslinjer.

Dette sparer tid og energi for alle fordi den besøkende slipper å vente på at resepsjonisten står fritt til å melde den besøkende, slik at en annen person da kommer og henter den besøkende.

Visitor management kiosk sign-in

Informasjonsdeling

Med digital skilting eller digital signage kan du hilse på alle – besøkende, pasienter, kunder, studenter og ansatte. Vis riktig lokale og aktuelle rombestillinger og presenter også ukens høydepunkter. Planlegg, endre og publiser innholdet ditt i våre ferdige maler eller bygg din egen etter dine behov, med bedriftsfarger og logo.

Å visualisere statistikk og salg i sanntid, eller gi dine ansatte rett informasjon til rett tid, kan være avgjørende. Deler du meldingene gjennom flere kanaler, er det større sjanse for at informasjonen kommer mye klarere og raskere frem, så bruk skjermer i personalområder og korridorer for å informere og kommunisere.

welcome screen 2

Dokumenthåndtering

Vi tilbyr et bredt utvalg av kopimaskiner og skrivere for alle behov. Alt fra kompakte skrivere som får plass på et skrivebord som kan brukes av besøkende i resepsjonen, til kraftige multifunksjons-/alt-i-ett-skrivere som inkluderer nettverks- og Wi-Fi-funksjoner.

I tillegg til å lage høykvalitets papirkopier i farger eller sort/hvitt, inkluderer skriverne våre en rekke alternativer som lar deg forbedre produktiviteten, effektiviteten og samarbeidet uten å gå på kompromiss med kvaliteten. For eksempel kan du enkelt og sikkert dele informasjon ved å skanne dokumenter og sikkert sende dem via e-post direkte fra enheten. Mobil tilkobling lar deg også skrive ut fra og skanne til din mobile enhet - ideell for besøkende som trenger å skrive ut dokumenter.

People working in office space-Lifestyle