Sharp Optimised Visitor Management System
Sharp Optimised Visitor Management System

Resepsjon

Tydelig kommunikasjon og fleksibel besøkshåndtering

Resepsjoner og innganger

I de fleste resepsjonsområder vil du vanligvis finne besøkende som kommer, møtt av resepsjonister som vil registrere dem og skrive ut besøkskort. Det er også vanligvis ulike typer visuell skilting, ansatte som kommer og går, og til og med improviserte møter på farten.

Det finnes et bredt spekter av tekniske løsninger som tilrettelegger og forbedrer innganger og mottak. For eksempel er storformatskjermer eller videovegger ideelle for store innganger og hotellmottakelser. Det finnes også mindre monitorer som kan brukes der det er begrenset med plass som resepsjoner og venterom. Mange mottak bruker nå besøksadministrasjon for å ønske velkommen og logge inn gjester, samt skrivere og kopimaskiner for å produsere besøksmerker og relevant sikkerhets- eller plasseringsinformasjon.

Hvordan kan vi i Sharp hjelpe deg?

Vi kan tilby en rekke utstyr og løsninger for å hjelpe deg med å effektivisere besøksregistrering, informere og utdanne alle som passerer resepsjonen.

People in reception looking at display-Audio Visual-Product

Besøksstyring

 

Ved hjelp av programvare for besøkshåndtering og kontaktløs pålogging kan besøkende sjekkes inn digitalt.

Systemet lagrer besøksdata; navn, besøksmottaker, firma, dato og klokkeslett. Systemet sender automatisk en e-post til den aktuelle besøkende mottaker med alle detaljer og bilde for å sikre at den besøkende virkelig er forventet, og gi den besøkende mottakeren tid til å forberede møtet. Systemet kan også informere besøkende om arbeidsplassens sikkerhetspolicy og andre retningslinjer.

Hand-typing in-visitor-sign-in-screen

Informasjonsdeling

Med digital skilting eller digital signage kan du hilse på alle – besøkende, pasienter, kunder, studenter og ansatte. Vis riktig lokale og aktuelle rombestillinger og presenter også ukens høydepunkter.

Planlegg, endre og publiser innholdet ditt i våre ferdige maler eller bygg din egen etter dine behov, med bedriftsfarger og logo. Deler du meldingene gjennom flere kanaler, er det større sjanse for at informasjonen kommer mye klarere og raskere frem, så bruk skjermer i personalområder og korridorer for å informere og kommunisere.

welcome screen 2

Dokumenthåndtering

Vi tilbyr et bredt utvalg av kopimaskiner og skrivere for alle behov. Alt fra kompakte skrivere som får plass på et skrivebord som kan brukes av besøkende i resepsjonen, til kraftige multifunksjons-/alt-i-ett-skrivere som inkluderer nettverks- og Wi-Fi-funksjoner.

People working in office space-Lifestyle