Digital skilting

Digital skilting er en effektiv løsning

Digital skilting (også kalt digital signage) er en effektiv løsning for å nå ut med et budskap ved hjelp av skjermer – enten det er markedsføring, informasjon eller instruksjoner for hvordan du tar deg fra punkt A til B.

Digital skyltning guide flygplats

Finnes det flere varianter av digital skilting?

Digital skilting kan være alt fra små og kompakte skjermer til store videovegger. Det at de kan brukes i en rekke ulike bransjer og oppsett, gjør dem svært populære.

  • Enkeltskjerm – nyheter, sport, vær, avganger og ankomster, menyer, kurs og pleiepersonale
  • Butikkdisplayer – gallerier, skiltvinduer, restaurantmenyer og butikker
  • Kart og veibeskrivelser – statiske og interaktive skjermer på kjøpesentre, i fornøyelsesparker, på museer, skoler, universiteter og sykehus
  • Videovegger – kjøpesentre, bykjerner, reisesentre, transportknutepunkter, fasade- og veireklamer
Digital skyltning mat

Budskap som kommer frem

Digitale skjermer har langt større effekt og gjennomslagskraft enn de tradisjonelle skiltene.

Med digital skilting kan bedrifter og varemerker nå frem til målgruppen også når det er mye rundt som distraherer. Digital skilting øker kundeengasjementet ved å rette innhold og kommunikasjon mot et vanligvis uengasjert publikum som er i bevegelse. 

I tillegg kan digital skilting være med på å utfylle de tradisjonelle kommunikasjons- og markedsføringskanalene. Innhold av høy kvalitet med intense farger, kraftig lysstyrke og stor detaljrikdom gjør det mulig å formidle slagkraftige budskap med bilder og videoer. Digital skilting er en fantastisk måte å kommunisere direkte med publikum på – uansett hvor.

  

Digital skyltning retail

Størrelse og tilgjengelighet

Utvalget av digitale skilt er stort, og du kan skreddersy kombinasjoner av skjermer og programvare nøyaktig etter prosjekt og behov. Fra enkeltskjermer på 32–120" til store skjermer som kan settes sammen til en enorm LED-vegg lik den man finner på Times Square i New York.

Når du velger digital skilting, bør du tenke over følgende:

  • Størrelse – Hva viser du og hvor? En liten tekst vil være vanskeligere å se på en stor videovegg, og en slagkraftig kampanje kan forsvinne i mengden på en liten skjerm...
  • Tilkobling – Med flere porter og innganger samt nett- og Wi-Fi-tilkobling må du passe på at du har alt som trengs for å koble til skjermen din.
  • Interaktiv eller berøring – Er innholdet ditt interaktivt? Vil en interaktiv skjerm kunne gi større engasjement? 
  • Drift – Trenger du drift 24/7? Skal skjermen plasseres utendørs og måtte tåle vær og vind?

Med det brede sortimentet vårt av skjermer og displayer er mulighetene uendelige. Ta en titt på sortimentet vårt av skjermer, programvare og tilbehør for å finne den digitale skiltingen som passer perfekt til deg.

PN-HW range of digital signage-Audio Visual-Product