Skrivebordskrivere

Få unnagjort mer med lett tilgang til en skrivebordskriver

Er du på utkikk etter en rask og vedlikeholdsvennlig skriver du kan ha stående nær deg? En liten og kompakt skrivebordskriver tilbyr mange funksjoner og får plass på skrivebordet ditt. Er du på jakt etter en A4 sort/hvitt-skriver eller trenger du en A4-fargeskriver?

Først må vi få klarhet i begrepene. Med skriver tenker du kanskje på en maskin som bare kan gjøre én ting, nemlig å skrive ut. En alt-i-ett-skriver kan imidlertid også skanne, kopiere, fakse og arkivere. Enkelte systemer kan sågar skanne direkte til skytjenester, og gir deg dermed mulighet til å dele informasjon på en rask og sikker måte. Å gjøre papir om til digitale dokumenter sparer deg både tid og penger.

En skrivebordskriver kan fungere fint både hos en regnskaps- og en HR-avdeling, men av og til har du behov for mer enn bare en enkel skriver. I slike tilfeller kan en multifunksjonsskriver (mfp) være løsningen. Multifunksjonsskriverne kan, i likhet med de enklere skriverne som f.eks. skrivebordskriverne, fås med ekstra papirtilganger og annet tilbehør. Ved å legge til ekstra papirtilganger kan du gjøre skrivebordskriveren din om til en gulvmodell.

Desktop printer

Er du på utkikk etter en skrivebordskriver?

En skrivebordskriver er midt i blinken hvis du har mindre utskriftsvolum, begrenset plass eller det bare er mindre arbeidsgrupper som trenger å skrive ut. Tenk over følgende når du velger skriveb

 • Utskriftshastighet. Med raske utskrifter slipper du å vente.
 • Papirkapasitet. Høyere papirkapasitet betyr færre stopp for å fylle på papir. Hvis du allerede har en skrivebordskriver, kan du utvide papirkapasiteten gjennom ekstra papirtilganger etter behov.
 • Enhetsstyring. Skriverne dine kan overvåkes og kontrolleres for å sikre mest mulig smidig drift.
 • Trådløse tilkoblinger. Hvis du ønsker å kunne skrive ut fra datamaskin, mobil og nettbrett, er trådløse skrivebordskrivere eller multifunksjonsskrivere et godt valg.
 • Farge eller sort/hvitt. Enten du trenger en vanlig A4 sort/hvitt-skriver for å skrive ut tekstdokumenter eller en skriver som gir deg flotte fargeutskrifter, har vi en passende skrivebordskriver til deg.
Business meeting in modern office with desktop printer in background

Større format enn A3?

A3 sort/hvitt-skrivere og A3-fargeskrivere klarer fint større og komplekse dokumenter som blant annet tegninger og oppslag. Vær imidlertid obs på at disse maskinene ofte vil være for store til å kunne plasseres på et bord. 

BP-70M65 product image

Beskytt dataene dine

I likhet med datamaskiner kan også skrivebordskrivere bli hacket. Velg derfor en skrivebordskriver med pålitelige sikkerhetsfunksjoner. Vurder følgende funksjoner:

 • Self-healing firmware
  Selvlegende programvare som gjenoppretter innstillinger og tar sikkerhetskopier.
 • Whitelist
  En liste som gir klarerte applikasjoner tilgang til systemet.
 • Encryption
  Håndheving av sikkerhetsretningslinjer.
Man-pressing-lock-icon-on screen