Fargeskrivere

Les mer om fargeskrivere og hvilke fordeler de kan gi deg

Uansett bransje kan du med en fargeskriver produsere dokumenter i farger som fanger interesse og bidrar til tydeligere kommunikasjon og bedre forståelse.

Product-Printer-MX-C304W-colour scanning

Allsidige multifunksjonsskrivere

A4- og A3-fargeskrivere er å finne på mange ulike arbeidsplasser. Velg mellom en skrivebordskriver og en gulvmodell avhengig av hva du har behov for og plass til. Hvis du vil ha en komplett utskriftsløsning, anbefaler vi deg å velge en alt-i-ett-skriver – en såkalt multifunksjonsskriver (mfp) – som tilbyr funksjonene utskrift, kopiering, faks, skanning og arkivering.

Med en høyvolumskriver og profesjonelle systemer får du profesjonell kvalitet, fargekopier og A3-utskrifter med avansert etterbehandling.

BP-60M45

Bør du gå for en fargeskriver eller en sort/hvitt-skriver?

Det kommer an på hvilken type dokument du jobber med. Hvis du skal skrive ut presentasjoner, kalkyler eller markedsføringsmateriell, vil en fargeskriver være det beste alternativet. Skriver du derimot bare ut tekstdokumenter, holder det med en sort/hvitt‑skriver.

Woman using colour printer in school

Hvor sikre er fargeskrivere?

Da skrivere kan hackes på samme måte som datamaskiner, vil fargeskriveren din være utstyrt med smarte sikkerhetsfunksjoner som beskytter dataene dine. Hackere kan skaffe seg tilgang til skriverminnet, som kan inneholde data fra de siste utskriftene dine. Vurder følgende funksjoner for å sikre at skriveren beskyttes mot hackere:

 • Self-healing firmware
  Selvlegende programvare som gjenoppretter innstillinger og tar sikkerhetskopier.
 • Whitelist
  En liste som gir klarerte applikasjoner tilgang til systemet.
 • S/MIME-kryptering av e-post
  Kryptering som hindrer at uvedkommende leser e-poster som sendes via skriveren.
 • Encryption
  Håndheving av sikkerhetsretningslinjer.
Man-pressing-lock-icon-on screen

Håndtering av skriverrutiner og sikkerhet

Med programvare for utskriftshåndtering kan du få både kontroll og oversikt over alle fargeskriverne og multifunksjonsskriverne dine.

Med programvaren for dokument- og utskriftsstyring kan du gi team og enkeltpersoner ulik skrivertilgang. For eksempel kan du la fargeutskrift og tosidig utskrift være forbeholdt avdelinger som har et reelt behov for disse funksjonene.

Secure release-programvare gir deg dessuten mulighet til å legge til sikkerhetsfunksjoner for å styre bruken av skriveren (slik at dataene dine beskyttes) og samtidig redusere papirforbruket.

Office workers working at desk and an informal meeting