Laserskrivere

Hvordan fungerer laserskrivere?

Laserskrivere lader opp trommelen i skriveren ved hjelp av laser og overfører deretter toneren, som smelter og festes på papiret ved utskrift.

Laser er standard for de fleste modeller både av skrivebordskrivere, multifunksjonsskrivere og laserkopimaskiner.

Laserskrivere bruker toner i stedet for blekk. Med CMYK-toner (cyan, magenta, gult og sort), som brukes i fargeskrivere og andre laserskrivere, får du både sort/hvitt- og fargeutskrifter. En A3 eller A4 sort/hvitt-skriver har bare en sort toner.

BP-70M65 product image

Hvilken laserskriver er best?

Er det en A3-fargeskriver, en kopimaskin for høyt volum, en multifunksjonsskriver eller noe midt imellom? Laserteknologi benyttes i en rekke modeller og utførelser. Du vil dermed enkelt kunne finne en maskin som passer perfekt til deg.

En trådløs multifunksjonsskriver  er et godt valg hvis du ønsker raske og enkle utskrifter fra mobiler, nettbrett eller datamaskiner som er koblet til Wi-Fi-nettverket ditt.

 

Product-Printer-MX-8081_FN22

Sikrere utskrifter

Dataene til bedriften din er verdifulle. Det er derfor multifunksjonsskrivere har de beste sikkerhetsfunksjonene for beskyttelse mot trusler. Du kjenner sikkert til risikoen for hacking. I likhet med datamaskiner har også multifunksjonsskrivere prosessor, minne og lagringsplass.

De beste skriverne har innebygde funksjoner som beskytter dataene dine. Sørg for at dataene dine kan krypteres, og at bare klarerte (whitelist) applikasjoner har tilgang til systemet. Sikkerhetskopier de lagrede innstillingene jevnlig, slik at du enklere kan utføre gjenoppretting etter et eventuelt angrep.

Man-pressing-lock-icon-on screen

Smart dokument- og utskriftsstyring gir gode rutiner

Med programvare for utskriftshåndtering kan du få både kontroll og oversikt over alle laserskriverne dine. Du har mulighet til å gi team og enkeltpersoner ulik skrivertilgang. For eksempel kan du la fargeutskrift og tosidig utskrift være forbeholdt avdelinger som har et reelt behov for disse funksjonene.

Secure release-programvare gir deg dessuten mulighet til å legge til sikkerhetsfunksjoner for å styre bruken av skriveren (slik at dataene dine beskyttes) og samtidig redusere papirforbruket.

Office workers working at desk and an informal meeting