Multifunksjonsskrivere

Jobbe mer effektivt

Uansett bransje og størrelse på bedriften din kan en multifunksjonsskriver hjelpe deg og organisasjonen din å bruke og dele informasjon på en mer effektiv måte for å jobbe smartere.

BP-70C65-all in one printer- product

Hva kan en multifunksjonsskriver gjøre?

Multifunksjonsskrivere (også kalt kontorskrivere eller laserskrivere) kan forenkle arbeidshverdagen din, ettersom de både kan skrive ut, skanne, kopiere og arkivere. Alt sammen i en elegant design som passer inn i de fleste miljøer.

Multifunksjonsskrivere kan dessuten skanne til e-postmottakere. Dette forenkler delingen av skannede dokumenter, sparer deg tid og tilrettelegger for mer effektivt samarbeid.

Small workgroup informal meeting

Velg en skriver som passer til din hverdag

Multifunksjonsskrivere er fleksible på mange måter, men hvis du har begrenset med plass, kan en liten og kompakt alt-i-ett-skriver være den beste løsningen.

En multifunksjonsskriver er perfekt for større arbeidsplasser som skriver ut mye og har høye utskriftskrav.

Laserskriverne våre har alt som trengs for daglig kopiering og utskrifter i sort/hvitt og farge i både A4- og A3-format.

Sharp Stockholm print secure säkerhet

Vokser når behovet øker

Med en produksjonsskriver eller høyvolumskriver har du ditt eget trykkeri på kontoret og kan lage både ulike trykksaker og stiftede brosjyrer.

Du kan også velge å koble til en multifunksjonsskriver trådløst for å skrive ut raskt og enkelt fra en mobil eller et nettbrett som er koblet til Wi-Fi-nettverket.

Product-Printer-MX-8081_FN22

Er multifunksjonsskriveren din beskyttet mot hackere?

Dataene til bedriften din er dyrebare. Det er derfor multifunksjonsskrivere har de mest avanserte sikkerhetsfunksjonene for beskyttelse av data.

Som du vet, kan ubeskyttede enheter bli hacket. Dagens multifunksjonsskrivere fungerer på samme måte som datamaskiner: de har prosessorer, minne og kan lagra data om alle utskriftene, kopiene og de skannede dokumentene dine. Dataene dine kan imidlertid ende i feil hender.

 

Man-pressing-lock-icon-on screen

Smart management for skriverrutiner og sikkerhet

Med programvare for utskriftshåndtering kan du få både kontroll og oversikt over alle skriverne og multifunksjonsskriverne dine.

Med programvaren for dokument- og utskriftsstyring (Document and print management software) kan du gi team og enkeltpersoner ulik skrivertilgang. For eksempel kan du la fargeutskrift eller tosidig utskrift være strengt forbeholdt avdelingene som har behov for disse funksjonene.

Med styringsprogramvare kan du dessuten legge til sikkerhetsfunksjoner for å styre bruken av skrivere. På den måten holder du dataene beskyttet samtidig som du kan redusere mengden med utskrifter og dermed holde kostnadene nede.

 

Office workers working at desk and an informal meeting