Sort/hvitt skrivere

Enkel og pålitelig

Ikke la en treg kontorskriver dra ned tempoet. Sort/hvitt-kontorskrivere er blant de raskeste skriverne som er å få, så ikke glem å sjekke hastigheten per side og tid til første kopi. Hvis det er plassen som er problemet, kan en kompakt og snerten skrivebordskriver være tingen.

Med ekstrafunksjonen trådløs tilkobling kan du skrive ut raskt og enkelt fra mobiler, nettbrett og datamaskiner som er tilkoblet Wi-Fi-nettverket.

Du kan også vurdere en sort/hvitt-multifunksjonsskriver. En multifunksjonsskriver gir deg mulighet til både å skrive ut, fakse, skanne og kopiere. Dette innebærer at du får mange funksjoner samlet på ett sted. Hvis du vil, kan du også legge til funksjoner for etterbehandling, slik at du f.eks. raskt og enkelt kan lage en helproff brosjyre med ryggstifting.

BP-70M65

Eliminer tidstyvene

Tenk over utskriftsbehovet ditt. Trenger du A4- og A3-format? Større formater er ofte mer anvendelig, og kanskje har kollegaene dine behov for A3-utskrifter?

Med en multifunksjonsskriver kan papirdokumenter enkelt gjøres om til digital informasjon gjennom skanning. Du kan dessuten skanne og sende direkte til en mottaker eller din egen e-postadresse.

Sharp Stockholm print secure säkerhet Julia o Alex

Beskytt dataene dine

I likhet med datamaskiner kan også skrivere bli hacket. Skriveren inneholder informasjon som ikke bør komme uvedkommende i hende. Det gjelder derfor at data på skriveren beskyttes på samme måte som annen bedriftsinformasjon.

Sørg for at du alltid har sikkerhetsfunksjoner som f.eks. kryptering, whitelist og selvlegende programvare som gjenoppretter innstillinger og tar sikkerhetskopier.

 

Man-pressing-lock-icon-on screen

Smart management for skriverrutiner og sikkerhet

Med programvare for utskriftshåndtering kan du få både kontroll og oversikt over alle skriverne og multifunksjonsskriverne dine.

Med programvaren for dokument- og utskriftsstyring kan du gi team og enkeltpersoner ulik skrivertilgang. For eksempel kan du la fargeutskrift eller tosidig utskrift være strengt forbeholdt avdelingene som har behov for disse funksjonene.

Secure release-programvare gir deg dessuten mulighet til å legge til sikkerhetsfunksjoner for å styre bruken av skriveren (slik at dataene dine beskyttes) og samtidig redusere papirforbruket.

Office workers working at desk and an informal meeting