Team meeting with display
Team meeting with display

Tjenester og løsninger for skjermer

Sørg for å kombinere riktig verktøy og programvare med skjermen din for å sikre korrekt bruk og maksimal effekt.

Skjermer og AV for alle miljøer

Vi gir deg tjenester som matcher produktene, slik at du får en løsning som passer din virksomhet.

Vårt dedikerte team av kvalifiserte, erfarne AV-konsulenter jobber tett med deg for å levere skreddersydde tjenester og løsninger som møter dine behov.

Løsninger for ulike miljøforhold

Vi har skjermer som tilpasser seg din virksomhet og dine behov.

People in a meeting

Interaktive skjermer

Engasjer og lag innhold sammen med digitale interaktive skjermer. Perfekt for å dele innhold og lage samarbeidspresentasjoner.

A team meeting using a Windows Collaboration Display

Windows collaboration display

Intelligente sensorer og integrert teknologi gjør Windows collaboration display til det perfekte verktøyet for forretningsmøter og videokonferanser.

A man serving a pizza

Digital Skilting

Uslåelig for kommunikasjon i alle typer miljøer. Ved å bruke en skjerm tilpasset digital skilting kan du enkelt oppdatere budskapet ditt på flere skjermer samtidig.

Løsninger og tilbehør

Uavhengig av dine krav, har vi løsninger som forbedrer samarbeid, presentasjoner og forbedrer kommunikasjonen i alle miljøer.

A shopping mall

Videovegger

Videovegger gir suveren visuell klarhet, og kan konfigureres for å passe ethvert kommersielle rom - det ultimate innen moderne visning

Sharp touch viewing software

Interaktiv programvare

Enten du underviser, trener, samarbeider, prosjektleder eller bare brainstormer, vil vår suite av intuitive interaktive programvareapplikasjoner formidle budskapet ditt.

Stand and wall mount

Stativ, veggfester og tilbehør

Alle kommersielle lokaler ser annerledes ut. Vi tilpasser alltid installasjonsmulighetene til dine behov. Fra veggmontering til mobile stativer, justerbare braketter med mer – uavhengig av dine krav og ønsker har vi en løsning.

Installasjon og opplæring

Sharps kvalifiserte installasjonsteam inkluderer konsulenter, spesialister og pålitelige partnere som samarbeider med deg for å installere løsningene i dine miljøer.

Vi forstår viktigheten av å gjøre teknologien så enkel og tilgjengelig som mulig for din organisasjon. Produktene våre er designet for å være smarte og brukervennlige mens våre skreddersydde treningsprogrammer sikrer at du får mest mulig ut av AV-utstyret ditt.

Enten du har en sterk teknisk bakgrunn eller nybegynner, vil du motta et tilpasset opplæringsprogram for å sikre at du og brukerne dine forstår og kan bruke alle funksjonene.

 

Friendly trainer with displays