Office workers working at desks
Office workers working at desks

Les mer om kopimaskiner

Kopimaskiner er en naturlig del av interiøret hos mange bedrifter og på hjemmekontoret. Kopimaskinene fås i en rekke modeller tilpasset ulike behov og miljøer, og er med på å forenkle de daglige rutinene.

Et system som passer til deg

Kopimaskinen er en viktig del av kontoret – enten det dreier seg om et hjemmekontor eller kontorer hos små og mellomstore bedrifter – og kan sågar hjelpe en hel avdeling å håndtere digital informasjon på en sikker måte.

Enten du nettopp har startet opp som foretak eller er på utkikk etter maskiner til et internt trykkeri, har vi alt du trenger av utstyr.

Det finnes maskiner til ethvert behov – enten du trenger du en liten sort/hvitt-kopimaskin eller en megastor fargeskriver som kopierer, skriver ut, skanner og fakser. Multifunksjonsskrivere og kopimaskiner, som kan kobles til trådløst og lagre data i skytjenester, er uunnværlige for en digital transformasjon. Informasjonen din beskyttes gjennom innebygd, avansert sikkerhetsteknologi, og du får en sikker, digital arbeidsflyt.

Med etterbehandling som bl.a. sortering, stifting og hulling, får du et system som virkelig øker effektiviteten.

Skrivebordskriver eller kontorkopimaskiner

Enklere modeller av skrivebordskrivere og alt-i-ett-skrivere kan produsere dokumenter av høy kvalitet og plasseres på armlengdes avstand. De er ideelle ved mindre kapasitetsbehov og begrenset gulvplass.

Større  og høyvolumskrivere kan kopiere, skrive ut og skanne hundrevis eller sågar tusenvis av dokumenter hver dag. De kan brukes av flere avdelinger samtidig og står i egne utskriftsrom eller vanlige kontormiljøer.

Man using all-in-one / multifunction printer

Sort/hvitt-kopimaskiner eller fargekopimaskiner

En sort/hvitt-kopimaskin som får plass på skrivebordet, kan holde i lange baner til hjemmekontor eller enkeltbrukere med mindre utskriftskrav. Større sort/hvitt-kopimaskiner er særlig populære for å skrive ut store volumer og tekstdokumenter som f.eks. fakturaer, kalkyler og intern kommunikasjon. De er dermed ideelle til økonomi- og ordreavdelinger samt postrom.

Hvis du ønsker fargeutskrifter, kan du velge mellom alt fra små skrivebordkopimaskiner for hjemmebruk og arbeidsgrupper til store maskiner med høy kapasitet og mange utskriftsalternativer. Disse er ideelle for utskrifter av ulike typer dokumenter, og du kan også bruke dem til å lage ditt eget markedsføringsmateriell. Med programvare for dokument- og utskriftsstyring kan du fordele kostnadene utover f.eks. prosjekter og avdelinger.

Colleagues discussing printed documents at desk

Beskytt bedriftsdataene dine

Kopimaskiner kan være utstyrt med en harddisk eller SSD-stasjon som lagrer alle utskrevne, skannede og kopierte dokumenter. Du vet at hackere kan skaffe seg tilgang til ubeskyttede data. For å beskytte sensitiv forretningsinformasjon som er lagret på harddisken, tilbyr mange kopimaskiner en rekke sikkerhetsfunksjoner som standard- eller ekstrautstyr. Her er noen eksempler på funksjoner som kan være gode å ha:

  • S/MIME-kryptering som hindrer at uvedkommende leser e-poster som sendes via kopimaskinen
  • Whitelist som gir klarerte applikasjoner tilgang til systemet
  • Self-healing firmware(selvlegende programvare) som gjenoppretter innstillinger og tar sikkerhetskopier
  • Serverless Print release – serverløst system for secure release
  • Overvåk bruken av kopimaskinen
  • Implementering av sikkerhetsretningslinjer

Når du ser etter kopimaskin, bør du tenke over både behov og nødvendig sikkerhetsnivå. Selvsagt hjelper vi deg å finne riktig løsning. 

Man-pressing-lock-icon-on screen

Finn riktig maskin til jobben

Tenk over bruk kontra kostnader for enklere å fastslå hvilken type kopimaskin du trenger. Du kan oppdatere kopimaskinen eller multifunksjonsskriveren din etter hvert som bedriften vokser og kravene endrer seg.

Hvis du f.eks. har en skrivebordkopimaskin i farger, kan du senere legge til flere funksjoner eller papirtilganger for å utvide kapasiteten. Plutselig har skrivebordkopimaskinen blitt en mer effektiv gulvmodell som tar opp litt mer plass.

BP-70M65 product image