Skrivebordkopimaskiner

Brukervennligheten og kompakte designen

Enten du trenger en skriver til hjemmekontoret, har en mindre bedrift eller jobber i et team, kan en skrivebordkopimaskin være den ideelle løsningen for å skrive ut, kopiere og skanne. Ettersom den er liten og kan stå på et bord, er den fin å bruke på steder med begrenset plass.

Product-Photocopier-MX-C357F

Skrivebordkopimaskiner er små, men arbeidsomme

En skrivebordkopimaskin du kan sette på skrivebordet, har mange funksjoner, men skiller seg fra A3-kontorskriverne i farge som plasseres på gulvet. Felles for de minste A4-skrivebordskriverne i sort/hvitt (også kalt alt-i-ett-skrivere eller multifunksjonsskrivere) er at de kopierer, skriver ut, skanner og fakser. De er imidlertid designet for ulike behov og har varierende plassbehov.

De praktiske, kompakte skrivebordkopimaskinene er utformet spesifikt for å passe inn på små steder som f.eks. hyller og skrivebord. Takket være smart teknologi kan de kobles til og tas i bruk umiddelbart. Skrivebordkopimaskiner har sin naturlige plass hos mindre bedrifter og på hjemmekontorer.

Woman working at home office with laptop and printed documents

Skrivebordkopimaskiner tilbyr høy sikkerhet

Du vet at hackere kan skaffe seg tilgang til data som ikke er beskyttet? Skrivebordskrivere kan utstyres med en harddisk eller SSD-stasjon som lagrer alt av data, utskrifter, skannede dokumenter og kopier som trenger å beskyttes mot tyveri og manipulering. Mange skrivebordkopimaskiner av høy kvalitet tilbyr nå en rekke forbedrede sikkerhetsfunksjoner som standard- eller ekstrautstyr for å beskytte bedriftsdata på harddisken. Eksempler på slike funksjoner er:

  • S/MIME-kryptering for sikker e-posttrafikk.
  • Serverløst system for secure release.
  • Whitelist som gir klarerte applikasjoner tilgang til systemet.
  • Overvåking av bruken av maskinen.
Man-pressing-lock-icon-on screen

Trenger du A4- eller A3-format?

Den viktigste grunnen til å velge A4 sort/hvitt-kopimaskiner eller A4-fargekopimaskiner for skrivebord er at de er lite plasskrevende, og dermed gir deg mulighet til å kopiere og skrive ut også på steder med begrenset plass.

Utskrifter i A3-format krever en mer omfattende teknologi. Dette betyr at hvis du ønsker å produsere hefter, plakater og reklamedisplayer, trenger du en A3-fargekopimaskin eller en A3 sort/hvitt-kopimaskin som støtter slike arbeidsvolumer og størrelser.

Innerfinisher

Enkel, allsidig og praktisk

En skrivebordskriver skal kunne plasseres slik at du har den enkelt for hånden når du vil kopiere og skrive ut. Denne typen skriver gjør god nytte hos mindre foretak. Etter hvert som behovene dine endres og virksomheten vokser, kan du oppskalere med tilbehør som f.eks. en ekstra papirtilgang for økt kapasitet, og flytte skriveren fra skrivebordet til gulvet.

Kopimaskiner og skrivere til hjemmebruk trenger ikke å stå på gulvet. Hvis du er på utkikk etter en vanlig kontormaskin eller en som skriver ut i farge med ulike tilleggsfunksjoner og etterbehandling (f.eks. hulling og hefting), kan du tilpasse skriveren etter behov.

 

Woman at desk in small office with printer in background