Dokumentflyt

Effektiviser manuelle repetitive oppgaver

Effektiviser manuelle repetitive oppgaver og reduser kostnadene gjennom en effektiv dokumentflyt, slik at alle kan fokusere på andre ting som også er viktige. 

Listen over viktige, men ekstremt repetitive rutiner er lang – fra tidsrapporter til lønnsgodkjenning og fakturaer. Dette er oppgaver som personalet ofte opplever som tidkrevende og lite givende.

God dokumentflyt forenkler håndteringen av dokumenter, slik at det blir mer tid til overs til andre ting.

Three office workers working at desks

Hva innebærer dokumentflyt?

Forretningsprosesser og dokumentflyt samkjøres for økt effektivitet. Dette gir en trinnvis digital prosess som gjør det mulig å skape, spore, redigere, lagre og håndtere rutineoppgaver.

Programvaren kan ha stor nytteverdi for alle bransjer og bedriftsstørrelser, og er på ingen måte forbeholdt de store foretakene. Eksempler på fordeler:

 • Færre menneskelige feil
  Automatiserte rutiner kan redusere antall (slurve)feil og avlaste de ansatte.
 • Økt hastighet
  Ettersom datamaskiner kan lese raskere enn mennesker, sparer du tid på automatisert arkivering og sending.
 • Digitale signaturer og godkjenning
  Ved automatisk å dirigere dokumenter til rette vedkommende økes effektiviteten samtidig som du reduserer risikoen for feil.
 • Lavere kostnader
  Med mindre papirer å bearbeide sparer du penger på utskrifter og forbruksmateriell.
 • Større transparens og ansvar
  Med digitale arbeidsflyter kan organisasjonen ta mer ansvar ved at dataene gjøres mer tilgjengelige og det blir enklere å sikre transparens i hele organisasjonen.
 • Økt kapasitet for sikkerhetskopier
  Digitalisering innebærer at du har en digital sikkerhetskopi av dataene dine, der skylagring øker beskyttelsen og fleksibiliteten
Man using laptop and woman using tablet

Rekke fordeler for bedrifter i alle størrelser

Fordeler for bedriften din, for eksempel:

Man with tablet and woman with printed documents

Styrk produktiviteten

Dokumentflyt gir også fordeler med hensyn til forebygging. For eksempel vil programvaren gi en påminnelse hvis noen skulle glemme å behandle et dokument.

Two colleagues walking through office-printer-Product

Øk tilgjengeligheten

Enten dokumentet er i papir- eller digitalformat, vil datafangst gjøre det raskt og enkelt å digitalisere og sende dokumentet til rette vedkommende.

Du kan også koble direkte til multifunksjonsskriverne dine for enkelt å distribuere informasjon samtidig som du fører nøyaktig oversikt over hvor dataene dine befinner seg.

Man and woman looking at a tablet

Reduser kostnader

Ettersom filene lagres digitalt, reduseres behovet for utskrifter og papirdokumenter. Med dokumenthåndtering og utskriftshåndtering reduseres utgiftene til utskrift og kopiering. Dermed kan du skåne miljøet og håndtere skriverne dine og forbruksmaterialet ditt på en mer effektiv måte.

Se våre programvarer for dokumentflyt

Finn ut hvordan du kan maksimere produktiviteten og gjøre en positiv endring i virksomheten din.