Fargekopimaskiner

Allsidige fargekopimaskiner

Fargekopimaskiner kan produsere markedsføringsmateriell og mye annet med høy kvalitet. Gå for en fargekopimaskin hvis du vil at kopiene og utskriftene dine skal ha det lille ekstra.

Med en fargekopimaskin kan du velge om du vil skrive ut i farger eller i sort/hvitt. Kopimaskinen har fire tonerbeholdere – cyan, magenta, gul og sort (CMYK) – som sammen gjenskaper hele fargespekteret.

Multifunksjonskopimaskiner gjør det dessuten enklere å dele og håndtere dokumenter når du samarbeider med andre. Du kan digitalisere dokumentene dine ved trygt og enkelt å skanne direkte til e-postmottakere eller mapper. Kopimaskinen din kan virkelig være en multifunksjonell enhet.

MFP scanning in colour

Dataene dine er beskyttet

Fargekopimaskiner kan være utstyrt med en harddisk eller SSD-stasjon som lagrer alle utskrevne, skannede og kopierte dokumenter. Du vet at hackere kan skaffe seg tilgang til ubeskyttede data? For å beskytte sensitiv forretningsinformasjon som er lagret på harddisken, tilbyr mange multifunksjonskopimaskiner en rekke sikkerhetsfunksjoner som standard- eller ekstrautstyr. Her er noen eksempler på funksjoner som kan være gode å ha: 

  • S/MIME-kryptering som hindrer at uvedkommende leser e-poster som sendes via fargekopimaskinen.
  • Serverløst system for secure release.
  • Self-healing firmware (selvlegende programvare) som gjenoppretter innstillinger og tar sikkerhetskopier.
  • Implementering av sikkerhetsretningslinjer.

Med tilbehør som f.eks. hulling, stifting og hefting, har du et system som klarer det meste.

Man-pressing-lock-icon-on screen

Bruk farge for utskrifter og kopiering

Mange kontor og arbeidsplasser som håndterer store mengder tekstdokumenter, bruker en sort/hvitt-kopimaskin.

Fargeskrivere er ideelle ikke bare til brosjyrer, foldere og annet markedsføringsmateriell, men også til produksjon av andre typer informasjon og materiale der bilder og farger skal komme til sin rett.

Small workgroup meeting with printed documents on the desk and office workers at desks in the background

Velg det som virksomheten din trenger

Hvis det ikke er behov for å skrive ut i farger, velger du en sort/hvitt-kopimaskin. Du betaler da kun for én toner i stedet for de fire som trengs ved fargeutskrift. Ved å velge riktig maskin ut fra utskriftsbehovene dine og størrelsen på bedriften din kan du spare utskrifts- og energikostnader både ved sort/hvitt- og fargekopiering. Én løsning kan være å bruke utskriftsregler som styrer hvem som har lov til å skrive ut og hvordan.

Bruk litt tid på å tenke over hva du trenger – vi hjelper deg.

Office workers using PCs at desks

Klare og sterke farger

Du kan velge mellom en alt-i-ett-skriver med mindre kapasitet eller A4-kopimaskiner i farge for hjemmekontor. A3-fargekopimaskiner passer blant annet til in-house-virksomhet og annet kreativt arbeid. Skrivere med høyt volum er ideelle til store avdelinger, produktive kontor og interne trykkerier.

Det finnes en utskriftsløsning for hver bedrift – det handler bare om å velge den som passer best ut fra dine behov. Avansert teknologi gjør det mulig å kopiere, skrive ut, skanne og lagre i farge også på de enklere modellene. Med funksjoner som skanning til e-post og skytjenester som Microsoft 365 har du en praktisk og sikker multifunksjonsskriver.

BP-60M45

Hva er dokument- og utskriftssikkerhet?

Selv for små bedrifter er det penger å spare på å redusere toner-, papir- og energiforbruk. Ved hjelp av programvare kan du styre utskriving og tilpasse utskriftsmulighetene etter avdeling. For å spare papir og toner kan du velge hvem som skal ha mulighet til f.eks. å skrive ut tosidig eller i farge.

Krav om at brukeren autentiserer seg for å skrive ut, øker sikkerheten og hindrer at systemet benyttes av uvedkommende. Print Management Software er fleksibelt og kan tilpasses etter behov.

Office workers working at desk and an informal meeting