Sort/hvitt-kopimaskiner

Robuste og effektive

Sort/hvitt-kopimaskiner har lenge vært en naturlig og like viktig del av kontorinnredningen som telefonen.

Som det ligger i navnet, blir det i sort/hvitt-/monosystemer kun brukt en sort tonerbeholder for kopieringen. Like enkelt som det er selvfølgelig. Dagens kopimaskiner eller multifunksjonsskrivere kan imidlertid mer enn bare å kopiere dokumenter. 

Moderne multifunksjonsskrivere kan både skrive ut, kopiere, skanne og fakse. Det gjelder også de aller enkleste modellene. De mer avanserte maskinene kan digitalisere håndteringen av papir ved f.eks. å skanne dokumenter til angitte e-postmottakere og skytjenester, for på den måten å tilrettelegge for samarbeid og økt effektivitet

BP-70M65

Har du behov for fargeutskrifter?

Mange arbeidsplasser bruker A3-kopimaskiner i sort/hvitt først og fremst til tekstdokumenter som fakturaer og avtaler. Hvis du ønsker å skrive ut brosjyrer, foldere og annet markedsføringsmateriell, trenger du en fargekopimaskin.

A4 og A3 sort/hvitt-kopimaskiner kan brukes overalt etter behov. Det gjelder bare å finne det som passer til deg.

Three colleagues discussing printed documents at desk

Når det er full rulle på kontoret

Det er mange modeller å velge mellom og det finnes noe for alle bransjer og behov. Fra skrivebordkopimaskiner som klarer mindre volumer, til multifunksjonssystemer og A3 sort/hvitt-kopimaskiner

Du kan også velge mellom flere ulike utskriftskapasiteter. For eksempel fås modeller som skriver ut opptil 120 sider per minutt (ppm) og skanner opptil 200 dokumenter på ett minutt. Multifunksjonssystemer og systemer med høyt volum egner seg godt for større bedrifter, utskriftsrom og avdelinger som håndterer store mengder papir. 

MX-8090N

Beskytt dataene dine

Alt-i-ett-skriverne er utstyrt med en harddisk eller SSD-stasjon som lagrer alle utskrevne, skannede og kopierte dokumenter. Du er sikkert kjent med at hackere kan skaffe seg tilgang til ubeskyttede data.

For å beskytte sensitiv forretningsinformasjon som er lagret på harddisken, tilbyr mange multifunksjonsskrivere en rekke sikkerhetsfunksjoner som standard- eller ekstrautstyr. Her er noen eksempler på funksjoner som kan være gode å ha:

  • S/MIME-kryptering som hindrer at uvedkommende leser e-poster som sendes via kopimaskinen.
  • Whitelist som gir klarerte applikasjoner tilgang til systemet.
  • Self-healing firmware (selvlegende programvare) som gjenoppretter innstillinger og tar sikkerhetskopier.
  • Overvåking av bruken av multifunksjonsskriveren.

Med tilbehør som f.eks. hulling, stifting og hefting, har du et kostnadseffektivt system som klarer det meste.

Man-pressing-lock-icon-on screen

Har du vurdert å anskaffe dokument- og utskriftsstyring?

Dokument- og utskriftsstyring er ikke bare for de store bedriftene. Ved hjelp av programvaren vår kan du styre hvordan det skal være lov å ta utskrifter, og du kan tilpasse utskriftsmulighetene etter avdeling. Krav om at brukeren autentiserer seg for å skrive ut, øker sikkerheten og hindrer at systemet benyttes av uvedkommende. Det er et fleksibelt system og du kan tilpasse kontorkopimaskinen etter behov.

Office workers working at desk and an informal meeting