Kontorskrivere

Pålitelige, brukervennlige og med høy kvalitet.

Kontorskrivere spiller en viktig rolle på mange arbeidsplasser. Uansett hvor mye vi bruker digitale tjenester, kan nemlig trykte dokumenter være enklere å lese og ofte være nødvendige for ulike rutiner hos alt fra advokatkontorer og sykehus til fabrikker og butikker.

MX-C428P

Stort, lite og alt derimellom

Kontorskrivere utgjør en bred kategori med stor spennvidde når det gjelder funksjoner (f.eks. farge eller sort/hvitt), tilbehør og størrelse. Du kan f.eks. få en multifunksjonsskriver som håndterer utskrifter for flere team, eller en frittstående trådløs skriver som er perfekt til kontorer eller steder med begrenset tilgang til nettverksuttak.

Enkelte skrivere er «bare» skrivere: de skriver ut dokumenter, og det er det hele. Multifunksjonelle kontorskrivere (også kjent som multifunksjonsskrivere eller mfp) gir deg derimot mulighet til blant annet å skrive ut, skanne, fakse, lagre og kopiere. Hvis ønskelig, kan du også legge til etterbehandlingsfunksjoner som f.eks. stifting og hulling. Multifunksjonelle A3-skrivere er midt i blinken for store formater som tegninger og kalkyleark.

BP-70M65

Bør du gå for en kontorskriver eller en skrivebordskriver?

Skrivebordskrivere er populære til hjemmekontorer og andre steder med begrenset plass, men der man har behov for A4-fargeutskrifter. Størrelsen til tross kan enkelte modeller også tilby A3-utskrift i sort/hvitt og farge. Enten du trenger en enkel A4 sort/hvitt-skriver eller en A3-multifunksjonsskriver, finner du enkelt en passende maskin hos oss.

Skrivebordskrivere er ideelle til team eller bedrifter med mindre utskriftsvolum, mens kontorskrivere egner seg bedre for bedrifter med større utskriftsvolum.

Høyvolumskrivere og produksjonsskrivere er designet spesifikt for å yte raskt og pålitelig i alle miljøer. De store gulvstående tradisjonelle kontorskriverne er selvsagt egnet for team eller avdelinger som stiller høye krav til volum, hastighet og papirformat.

Modern office with printer and display-Product

Trenger en kontorskriver sikkerhetsfunksjoner?

Skrivere inneholder samme type komponenter som en datamaskin, og er tilsvarende utsatt for hacking. Dette betyr at skriverne bør ha sikkerhetsfunksjoner som beskytter sensitive data. Sørg for at du har følgende: 

  • Self-healing firmware
    Selvlegende programvare som gjenoppretter innstillinger og tar sikkerhetskopier.
  • Whitelist
    En liste som gir klarerte applikasjoner tilgang til systemet.
  • S/MIME-kryptering av e-post
    Kryptering som hindrer at uvedkommende leser e-poster som sendes via skriveren.
Man-pressing-lock-icon-on screen

Smart management for skriverrutiner og sikkerhet

Med programvare for dokument- og utskriftshåndtering kan du få både kontroll og oversikt over alle skriverne og multifunksjonsskriverne dine.

Med programvaren for dokument- og utskriftsstyring kan du gi team og enkeltpersoner ulik skrivertilgang. For eksempel kan du la fargeutskrift og tosidig utskrift være forbeholdt avdelinger som har et reelt behov for disse funksjonene.

Secure release-programvare gir deg dessuten mulighet til å legge til sikkerhetsfunksjoner for å styre bruken av skriveren (slik at dataene dine beskyttes) og samtidig redusere papirforbruket.

Office workers working at desk and an informal meeting